Eş Aldım Fakat Kafam Karıştı

cdmustafa

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Şener
Merhabalar.
Erkek kuşumun yanına bir tane dişi aldım fakat şimdi sanki erkekmiş gibi geldi gözüme. Cere renginden pek bişey anlayamadım. Resimlere bakıp yorum yapabilir misiniz? Bir de ırkı ve yaşı hakkında görüşlerinizi de merak ediyorum.

Bu da erkek kuşum

cdmustafa

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Şener
Cevap verebilecek olan yok mu acaba? Acelem şundandır; Eğer ki bir yanlışlık varsa kuşu geri vereyim. Araya hafta sonu girecek sıcağı sıcağına halletmek daha iyi olur.

Tolga Kurt

Üyemiz
Adı
Tolga
Soyadı
ÖZEKİNCİ
Mustafa bey yeşil kuşunuz dişi ama erkeğin fotosunu daha net çekin pek belli olmuyor oda sanki dişi gibi.. Ustalar cevaplarsa daha iyi olur..

cdmustafa

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Şener

Tolga Kurt

Üyemiz
Adı
Tolga
Soyadı
ÖZEKİNCİ
Evet erkekmiş Salih abi gereken bilgiyi vermiş zaten ;) hayırlı üretimler..

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Merhaba Mustafa Bey . Yeni aldığınız kuş dişi ve yerli . Fakat yaş hakkında nasıl fotoğraf çekebileceğinizi daha önceki konuda söylemiştim. Burdan anlamak imkansız :)

cdmustafa

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Şener
Tolga ÖZEKİNCİ' Alıntı:
Evet erkekmiş Salih abi gereken bilgiyi vermiş zaten ;) hayırlı üretimler..
Tekrardan teşekkürler Tolga bey. İyi akşamlar.

Tugay DERELİ' Alıntı:
Merhaba Mustafa Bey . Yeni aldığınız kuş dişi ve yerli . Fakat yaş hakkında nasıl fotoğraf çekebileceğinizi daha önceki konuda söylemiştim. Burdan anlamak imkansız :)
Turgay Bey, her konuma sıkılmadan mesaj yazıyorsunuz çok teşekkür ederim bunun için. Kuşun dişi konusunda hem fikir olunması da içimi rahatlattı.
Yaş konusunda nasıl fotoğraf çekeceğimi hatırlıyorum haklısınız. Hemen gönderiyorum.

Flaşlı ve flaşsız çektim. Zannedersem dişi erkekten biraz büyük ama o biraz ne kadar onu bilmiyorum  :)

Bu da erkeğin fotoğrafları.

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Dişi 1-2 yaş arası bi yerde ama net belirleyemeyiz. Şöyle söyliyim 1 yaşından ve erkekten büyük olduğu kesin :) Ama bu çift olmalarına engel değil. Ayrıca dişi kızışmaya başlamış bilginize :)

cdmustafa

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Şener
Tugay DERELİ' Alıntı:
Dişi 1-2 yaş arası bi yerde ama net belirleyemeyiz. Şöyle söyliyim 1 yaşından ve erkekten büyük olduğu kesin :) Ama bu çift olmalarına engel değil. Ayrıca dişi kızışmaya başlamış bilginize :)
Eş olmalarına engel değilse benim için hiç sorun değil yaşı  :)
Bu arada dişinin ceresinde bir sıkıntı mı var? Tahriş olmuş gibi hissettim ben, kızıştığını nasıl anladık acaba? Sırf meraktan  :)

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Dişinin ceresinden anlaşılır kızışması . O tahriş olduğunuz sandığınız şey aslında onun kızıştığının veya kızışmaya başladığının göstergesidir :)

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Kızışmadan yeni çıkmış belli ki, kahverengisi düşmeye başlamış, hayrlı olsun :)

cdmustafa

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Şener
Değerli yorumlarınızla şimdi daha iyi anladım. Çok teşekkür ederim herkese tekrardan.
Umarım sorunsuzca anlaşırlar  icon_pray

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kuşunuz dişi sadece kızgınlık döneminden çıkmış yakında gene kahverengileşir ceresi hayırlı olsun

cdmustafa

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Şener
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
mavi kusunuz erkek yesil kusunuz disi
Salih Bey kusura bakmayın gözden kaçırmışım mesajınızı. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Memet YILMAZ' Alıntı:
Kızışmadan yeni çıkmış belli ki, kahverengisi düşmeye başlamış, hayrlı olsun :)
Mehmet Bey, size de teşekkür ederim.

Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
kuşunuz dişi sadece kızgınlık döneminden çıkmış yakında gene kahverengileşir ceresi hayırlı olsun
Halil Bey dişiyle birlikte erkekte kızgınlaşır umarım. Çok teşekkürler.

İsa Bey size de teşekkür ederim yorumunuz için.