es alma zamani

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
S.a arkadaslar yaklasik iki aylik show jumbo bi erkek kusum var aramiz cook iyi yalniz kalmasini istemiyorum bir es almayi istiyorum ama zamanini kestiremiyorum simdi alirsam es deil arkads olur disi bana alissinda istiyorum beraber buyumeleri mi iyi olur yoksa sonradan disiyi almam mi kararsiz kaldim
1esi nezaman almaliyim
2 showjumbo mu alayim
Yardimlarinizi bekliyorum

seymen_84

Üyemiz
Adı
Volkan
Soyadı
VAROL
Eş alırsanız size eskisi kadar yakın olmayacaktır ve evcilleştirmeniz zor olacaktır.Ama tek kalmasın bence de yanına aynı aylarda 2-3 aylık bir dişi alın.Eğer evcilleştirdikten sonra bir eş alırsanız ve yavru almak istiyorsanız sorun yaşama ihtimaliniz daha yüksek çünkü evcil kuşların eşleşmesi biraz daha zor. Şu an aldığınız dişi ona ancak oyun arkadaşı olacaktır,zamanla eş olup olmadıklarını ise siz gözlemliyeceksiniz.Nasıl bir eşleşme istiyorsanız ona göre bir dişi kuş alın cins olarak, size kalmış.

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
Tesekkur ederim bana cok duskun kisa zamanda guzel bi  bağ kurduk once cok sasirdim arastirdim show jumbolar hareketsiz sakindirler diye yaziyor internette benimkisi tam tersi civil civil neseli onu cok seviyorum yalniz kalmasini icim elvermez bi arkadas gelicek yakinda ;)