EŞ İLİŞKİSİ

ilkercay

Takipçi Üyemiz
KUŞALARIMI KUŞCUDAN YUMURTALI ŞEKLİDE ALDIM VE EVE GELDİM KUŞ BİRDAHA YUMURTA YAPMADI BİR HAFTA SONRA YUMURTALARI ÇIKARDIM KIRDIM DAHA SONRA BEN ALTINI TEMİZLERKEN KORKUP YUVADAN ÇIKARKEN YUMURTASI TABANA DÜŞTÜ ALDIM YUVAYA KOYDUM AMA KIRMIŞ YADA DÜŞÜNCE KIRILMIŞ BEN FARKETMEDİM ŞİMDİDE BAKIYORUM DİŞİ SANKİ BİRAZ ERKEĞE İLGİSİZ GİBİ AMA ARADA YUVALIĞA GİRİP KEMİRİYOR ERKEK İSE KAFESDE DURMUYOR BİR ORAYA BİR BURAYA UÇUYOR KAFESTE BENİM SORUNUN DİŞİ ERKEĞE İLGİSİ KESİLDİ GİBİ GELDİ BANA NE YAPABİLİRİM YADA NORMAL Mİ BU DURUM SAYGILAR.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
tabiki normal bir süreç yeni yerlerine alışmaları zaman alacaktır. sabredin.

ilkercay

Takipçi Üyemiz
bakalım ne kadar sabretcez  :) biri bir kenarda biri diğer kenarda duruyor bakalım akıllarına ne zaman gelecek çiftleşmek olursa hemen burdan yazacam

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
kuşları aldıgında eş olduklarından eminmisin aldıgın yer üreticimi yoksa petsowdanmı aldın.satıcı dişi kuşun eşini satıp başka erkegi yanına eş diye koymuş olabilir .kuşlar belki ondan birbirine ilgisiz olabilir.yabıcak bir şey yok sabretmekten başka ortama alışırlarsa sorun kalmaz

ilkercay

Takipçi Üyemiz
valla üretimhanede idi ve anlaştığımda altında bir yumurta vardı ve tekrar geldiğimde 2. yumurta olmuş eve geldim kuşlar yuvalığa girmez oldu bir kaçgün sonra yuvalığa girdi ama yumurtalara yatmadı başka yumurta yapmadı daha sonra da ben yumurtaları aldım tekrar yumurta yaptı fakat bunu ben altını temizlerken korkup yuvalıktan çıkarken yere düştü (tam o zaman yumurtluyormuş )bende aldım yuvalığa koydum sonra artık kırıldı mı bilmiyorum onunlada oynadı ve bir kaç gün geçtikten sonra kırılmış vaziyette aldım geri yuvalığa girip çıkıyor ve bazen erkekle öpüşüyor ama genelde ayrı duruyorlar valla korkuttum mu stres mi yaptı geçermi bekliyeyim mi bilmiyorum.

ilkercay

Takipçi Üyemiz
ilgilenen arkadaşlara tşk ederim bakalım sabır etcez sadece yemini değiştiriyorum mamasını veriyorum suyunu veriyorum sessiz bir oda da duruyor günde bir defa bilemedin iki defa yanına gidiyorum yem su mama muhabbetine başka ne yapayım artık hertürlü zemini hazırladım  scared  daha da olmazsa yuh diycem  :)

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
İlker ÇAY' Alıntı:
ilgilenen arkadaşlara tşk ederim bakalım sabır etcez sadece yemini değiştiriyorum mamasını veriyorum suyunu veriyorum sessiz bir oda da duruyor günde bir defa bilemedin iki defa yanına gidiyorum yem su mama muhabbetine başka ne yapayım artık hertürlü zemini hazırladım  scared  daha da olmazsa yuh diycem  :)
  yuh demeyeceksını sabredeceksınız aynı sızın gıbı bende yumurtalı cıft aldım benımkınde 3 yumurta vardı eve getırdım yumurtaya ılk ıkı gun yattı bır daha yatmadı ve yenı yumurtanın gelmesı ıcın tam 4 ay bekledım ama 4 ayın sonunda 6 da 6 yaptılar su an 3 ncu kuluckayı gecırıyorlar ılk ıkı kuluckada 12 yavru verdıler sımdıde 6 yumurta var ılk yavrum cıktı bıle

bu yuzden sabırla bekleyın

empati

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
kılıçarslan
aynı durumu bende yaşadım şu an 2. 5 aydır kuşlar bende dişi hazır değil oysaki alırken 1 yumurta yumurtlamıştı . ama sabır bu işin kuralı zaman zaman ayırıp kızışmalarını bekledim birleştirince 1 kaç gün çok ilgili idiler ama şimdi yine dişi durgun erkek eh işte dedimya bu iş sabır işi birazda nasip...

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
aynı durumu bende yaşadım sabırla bekledim ve şu anda 4 yavru büyüttüler kısacası sabırla beklemeye devammmmm