Eş mi oldular Kanka mı?Düzeltme

fakir69

Yeni Üyemiz
Adı
Halit
Soyadı
Durmuş
Merhaba Arkadaşlar,
Teknik bir hata oldu o yüzden tekrar atıyorum.Az önce bir arkadaş eş olmuşlar resimdeki erkek dedi ben onu dişi biliyorum bu durumda bendeki mi dişi yani?
Benim 1 adet erkek(yeşil) kuşum vardı yaklaşık 6-7 aylık şuan buna eş aldım (ya da aldığımı düşündüm) fakat forumdan incelediğim kadarı ile kuş erkek görünüyor ceresi pembe canlı olarak bakınca burun delikleri beyaz gibi görünüyor ama tam da değil. Ama ikisi çok iyi anlaşıyorlar ve bendeki erkek inanılmaz hareketler yapıyor gün boyunca ötüp duruyor gagası ile temas edip duruyor hatta son zamanlarda kuyruğunu ve ayaklarına da temas ettiğini gördüm mavişin tüm hareketleri dişi hareketleri gibi geliyor. Aldığım yer dişi ve 5 aylık olduğunu söylemişti. Acaba bizim kuşlar eş mi oldu yoksa kanka mı? Yardımlarınız bekliyorum. Videomu da izlerseniz.
http://youtu.be/C97ppEhh2eg

Jumbo35

Üyemiz
Maalesef kanka olmuşlar her ikiside erkek. Eğer elden çıkarmanız gerekiyorsa yeşil kalsın mavi beyaz parçalıyı elden çıkarın derim ben.

fakir69

Yeni Üyemiz
Adı
Halit
Soyadı
Durmuş
Farklı yorumu olan arkadaşlar varmı düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Halıt DURMUŞ' Alıntı:
Farklı yorumu olan arkadaşlar varmı düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Size dediğim gibi ikisininde cere resimlerini net bir şekilde çekip koyarsanız daha iyi olur resim yanıltabiliyor çünkü

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN

bu resimden  ayırt edebilirsiniz  sizde........ sanırım  ikiside  erkek

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
2 side erkek, mavilinin görünüşü çok hoş bu tür renkteki kuşlara bayılıyorum ama yeşilde klasik renkli kuşlar ve diger renklere göre daha kolay yavru alınabiliyor.
tercih sizin :)