Eş Muhabbet Kuşu Almak?

Oğuz Emre ACAR

Üyemiz
Adı
Oğuz Emre
Soyadı
ACAR
Arkadaşlar aynı kuluçkadan kardeş olarak 1 erkek 1 dişi kuş alsam eş tutarlar mı ya da herhangi bir sorun olur mu? 1-2 aylıkken alsam alışma ihtimalleri var mı yoksa ilerde anlaşamayıp kavga ederler mi?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
tabiki eş olurlar, ancak aynı batım yavruların eşlemelerin de ilerisi için çıkacak yavrularda boy olarak küçülme ve fiziksel olarak sakat çıkma ihtimali az da olsa vardır, mümkünse aynı anne baba fakat farklı batım yavruları eşleyebilirsiniz..

Oğuz Emre ACAR

Üyemiz
Adı
Oğuz Emre
Soyadı
ACAR
Peki farklı kişilerden yine 1-2 aylık yavrular alsam kesin eş tutar diyebilir miyiz? Yani bu anlaşamayıp kavga etme durumu sadece yetişkinlerde mi oluyor?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Oğuz Emre ACAR' Alıntı:
Peki farklı kişilerden yine 1-2 aylık yavrular alsam kesin eş tutar diyebilir miyiz? Yani bu anlaşamayıp kavga etme durumu sadece yetişkinlerde mi oluyor?
büyük olasılıkla eş tutarlar sıkıntı olmaz..

ugurgenc

Takipçi Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
Genç
Kuşların yaşı ne kadar küçükse eş tutma olasılıkları o kadar yüksek oluyor.

Oğuz Emre ACAR

Üyemiz
Adı
Oğuz Emre
Soyadı
ACAR
Teşekkür ederim. O zaman ben hazırlıklara başlayım yeni yeme düşmüş 1 erkek 1 dişi kuş alıyım :). Böylece kuşlar da bana alışkın olur yumurta kırma gibi sorunlarla da karşılaşmam sanırım.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Oğuz Emre ACAR' Alıntı:
Teşekkür ederim. O zaman ben hazırlıklara başlayım yeni yeme düşmüş 1 erkek 1 dişi kuş alıyım :). Böylece kuşlar da bana alışkın olur yumurta kırma gibi sorunlarla da karşılaşmam sanırım.
aynen