habiltanta
Uzman Üyemiz
alkisd tesbitler harika
Sercan MIZRAKLI' Alıntı:teşşekurler bilgileriniz için
üretici çok önerdi ise kuşun işi bitmiş veye verimi azaldığından olabilir. iyi çiftini niye sattın kiUğur SÖNMEZ' Alıntı:arkadaşlar verdiğinz bilgiler çok değerli ancak ben fraklı bir sorunla karşı karşıyayım. ben artvinde oturyorum. Ancak buradaki pet shop yetersiz olduğundan Rizeden iki çift kuş aldım. Çiftin biris daha önce iki sefer bilemediniz üç sefer yumurta vermiş. Üretici bu çifti çok önerdi bende güvenerek aldım. Diğer çifti ise (bunlar en az bir yaşında damızlık çiftler) deneme yoluyla yani o an birbirine kur yapan bir çiftti. Ancak yer değişimindenmi kaynaklanıyor anlamadım ilk çift yani daha önce yumurta veren çift eve getirdiğim de çok pasifler yani hiç birbirleriyle ilgilenmiyorlar. ikinci çift ise sanki birbirlerini hiç görmemiş gibi bazen kavga edebiliyorlar. acaba hatam çiftleri hemen aynı kafslere koymamdan mı kaynaklanıyor. Yoksa bu doğal bir durmmu zaman geçtikçe düzelirlermi. Çokta severek almıştım bunları düşünün onlarca hatta yüzlerce diyebileceğim kuşların arasından seçtim. yardımcı olursanız sevinirim. Mesaj biraz uzun oldu kusura bakmayın. Şimdiden teş. ederim.
Önceki yazında üretici bunu önerdi diye yazmışın. şimdi üretici değil satıcı yazmışın. karar verUğur SÖNMEZ' Alıntı:iyide adam üretim yapmıyoki üretici değil yani sadece satış yapıyo ki bu kuşlar dediğim gibi yüzlerce kuşun içerisinden seçilmiş kuşlar...verimi azalsada en azından belirtisi olur. Kuşlarda kartlaşma yok cere üzeri gayet sağlıklı...pürüzsüz..
kuşların aralarında yaş farkı yok eş tutmada sorun olmaz şov muhabbet kuşlarında eşleşme 7+8 aylıkdan sonra oluyor dişi kusunuz henuz hazır degıldır bıraz zaman tanımalısınız.Sedat DEMİR' Alıntı:iyi günler kly gelsin bi sorum olacaktı size.benm şov muhabbet kuşlarım var
erkek 7 8 aylık dişi ise daha 4 aylık falan cinsine uygun anca bunu bulabildik eşleşmede pek sorun yok gibi erkek kur yapıyor birbirlerini kaşıyorlar karşılıklı ötüşüyorlar size olacak sorum ise şu kuşlarımın arasında yaş farkı var ay olarak bi sorun olurmu çiftleşmede eşleşmede falan tam olarak bi bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum...