Eş Sultan Papağanı Çifti ( Çiftleşme Videolu)

ufukyılmaz

Takipçi Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
yılmaz
01 - IRKI: Sultan Papağanı

02 - CİNSİYETİ: Dişi/Erkek

04 - YAŞI: 2

05 - SAĞLIK DURUMU: Çok İyi

06 - BİLEZİK NO:

07 - FİYATI:  400

08 - GEÇERLİLİK TARİHİ: Satılana Kadar

09 - SATILAN / ALINACAK ŞEHİR: İstanbul / Kartal

10 - GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: Üzgünüm Yok

11 - İRTİBAT TELEFONU: 0544 835 91 82

12 - MAİL ADRESİ: ufukylmaz81@gmail.com

13 - TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ: 07:00/23:00

14 - AÇIKLAMALAR: Kuşlarım çok sağlıklı durumdadır. Şuan ikinci kuluçkası için çiftleşmeye başladılar. 2 ay önce İlk kuluçkalarının 15. gününde bir kedi olayı yaşadığımız için sonuç alamadım.(Kırtasiye dükkanımın arkasında besliyorum içeri giren kedi kafesin tepesinde kuşları korkuttuğu için çıkıma 3 gün kala tekrar yuvalığa sokamadım dişiyi ama şu an korkuyu atlattılar tekrar çiftleşmeye başladılar günün çok büyük bir bölümünü yuvada geçiriyorlar hatta 1/2 gün içinde ilk yumurtayı bekliyorum)

Yavru Jumbo muhabbetlerle takas olabilir (konuşulur)

Satış sebebim kafesleri çok büyük çok fazla yer kaplıyor dükkanımın arkası dar zaten bir de bu kafes sıkıntı yaşamaya başladım(gelip gördüğünüzde anlayacaksınız zaten).
Kuşlarla birlikte büyük kafesi ve özel yaptırdığım yuvalığıda vereceğim
Kafes Ölçüleri  : 39x68x50
Yuvalık Ölçüleri : 30x27x24

Resimler

Video
https://www.facebook.com/photo.php?v=324748824340056&set=vb.300585846756354&type=2&theater

ufukyılmaz

Takipçi Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
yılmaz
İlk yumurta geldi dostlar niyeti olan acele etsin! Bilgi almak için mutlaka arayın!!

ufukyılmaz

Takipçi Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
yılmaz
Beyler 3. yumurtada geldi? İhtiyacı olan arasın
Galiba en son yavrular çıkacak yavruları satıcaz burdan :)

ufukyılmaz

Takipçi Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
yılmaz
Arkadaşlar 4. yumurta da geldi. Acil satmam yada takas etmem gerekiyor
Fiyatı 350 yaptım pazarlıksız

ufukyılmaz

Takipçi Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
yılmaz
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
Bence satma kuşları, mis gibi yavrularını al Besle fazla olan yavruları satarsın
Doğru söylüyorsunuz bende çok istiyorum beslemeyi ancak dükkanımda arkasında küçük bir yer var orada muhabbetlerle birlikte besliyorum ancak sultanların kafesi çok büyük fazla yer kaplıyorlar yeni mallar gelince çok daha fazla sıkıntı yaşayacağım muhabbetlerden kesinlikle vazgeçemeyeceğim için bunları gözden çıkardım. Alan mutlaka memnun kalır.
Şeytan bazen dürtüyor boş ver satma yumurtalarda kanlanmaya  başladı ama hobi ile iş hayatını tarttığım zaman iş biraz daha ağır basıyor. :(

delidolu_seninle

Takipçi Üyemiz
Adı
Yunus
Soyadı
Köprübaşı
Hayırlı satışlar Ufuk Bey. Arkadaşlar Ufuk bey' in kuşları gerçekten süper ve sağlıklı, ben şuana kadar kendisinden toplam 6 kuş aldım, 3 yavru 3 yetişkin çok menmunum. Ufuk Bey de 10 numara 5 yıldız bir insan gerçekten, tanışınca anlayacaksınız zaten. 

ufukyılmaz

Takipçi Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
yılmaz
Yunus KÖPRÜBAŞI' Alıntı:
Hayırlı satışlar Ufuk Bey. Arkadaşlar Ufuk bey' in kuşları gerçekten süper ve sağlıklı, ben şuana kadar kendisinden toplam 6 kuş aldım, 3 yavru 3 yetişkin çok menmunum. Ufuk Bey de 10 numara 5 yıldız bir insan gerçekten, tanışınca anlayacaksınız zaten.
Teşekkür ederim Yunuscum, geldin gördün dükkanın arkasını çok dar, dar olmasa kuş satmam. En son sultanları satamassam yavrular çıkınca daha da satmam zaten küçük bir dükkan ayarlayıp atarım kuşları oraya,yaşadığım sıkıntıyı anlatmıştım zaten sana :)

ufukyılmaz

Takipçi Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
yılmaz
Murat KARAYEL' Alıntı:
ANKARAYA GONDERME ŞANSIN VAR MI
Değil Ankara diğer bir ilçeye gönderme şansı yok kafes büyük gelip alınacak yada yakın bir yere ben götürecem elde, otobüste  gitmez malesef :(

ufukyılmaz

Takipçi Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
yılmaz
Yavrular çıkana kadar satışı erteledim. Çıkıp yuvadan atlasınlar çift tekrar satışa açılacaktır.  ;)

sayginsargin

Üyemiz
Adı
Saygın
Soyadı
SARGIN
İlanı şimdi gördüm ben talip olabilirdim ama hayırlısı aşağıya inerken inşallah satılmamıştır dedim içimden ama siz vazgeçmişsiniz. :)

ufukyılmaz

Takipçi Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
yılmaz
Saygın SARGIN' Alıntı:
İlanı şimdi gördüm ben talip olabilirdim ama hayırlısı aşağıya inerken inşallah satılmamıştır dedim içimden ama siz vazgeçmişsiniz. :)
Eğer ihtiyacın varsa bekle yavrular yem kırmaya başladımı tekrar satıcam.
Aslnıda kafes+yuvalık ve kuşlar söylediğim fiyata çok değildi ama talip çıkmadı. Ben ilanı açtıktan birkaç gün sonra satılır diye düşünmüştüm çünkü kafes ve yuvalık fiyatı 175 / 200 liraya yakın ama kısmet hayırlısı böyleymiş :)