O olcayto Yeni Üyemiz Katılım 17 Eki 2013 Mesajlar 17 Konum yozgat Adı abdullah Soyadı sahingöz 10 Şub 2014 #1 Slm arkadaslar....2 gün önce disi muhabbet kusuma bi erkek aldim...kafes ortadan bölünüyor birbirlerini görüyorlar...bunlar nasil Eş tutar yada ne yapmam lazim......tavsiye bekliyorum......
Slm arkadaslar....2 gün önce disi muhabbet kusuma bi erkek aldim...kafes ortadan bölünüyor birbirlerini görüyorlar...bunlar nasil Eş tutar yada ne yapmam lazim......tavsiye bekliyorum......
Y yosuncan1 Uzman Üyemiz Katılım 3 Haz 2012 Mesajlar 1,808 Konum mardin Adı fatih Soyadı mansız 10 Şub 2014 #2 Böyle ayrı tutmaya devam ederek mama takviyesi yapın kuşlar kızışmaya başlayınca dişinin olduğu yere yuvalik takarak erkeği dişinin yanına alın .
Böyle ayrı tutmaya devam ederek mama takviyesi yapın kuşlar kızışmaya başlayınca dişinin olduğu yere yuvalik takarak erkeği dişinin yanına alın .
A ahkara46 Uzman Üyemiz Katılım 11 Mar 2013 Mesajlar 406 Konum İzmir Adı ahmet Soyadı kara 10 Şub 2014 #3 Fatih MANSIZ' Alıntı: Böyle ayrı tutmaya devam ederek mama takviyesi yapın kuşlar kızışmaya başlayınca dişinin olduğu yere yuvalik takarak erkeği dişinin yanına alın . Genişletmek için tıkla ... yanlış olmuş, dişiyi erkeğin kafesine atmak lazım, eğer erkeği dişinin kafesine atarsanız büyük bir olasılıkla dişi erkeği döver
Fatih MANSIZ' Alıntı: Böyle ayrı tutmaya devam ederek mama takviyesi yapın kuşlar kızışmaya başlayınca dişinin olduğu yere yuvalik takarak erkeği dişinin yanına alın . Genişletmek için tıkla ... yanlış olmuş, dişiyi erkeğin kafesine atmak lazım, eğer erkeği dişinin kafesine atarsanız büyük bir olasılıkla dişi erkeği döver
O olcayto Yeni Üyemiz Katılım 17 Eki 2013 Mesajlar 17 Konum yozgat Adı abdullah Soyadı sahingöz 10 Şub 2014 #4 Ahmet kardes ayni kafesin icindeler ortadan bölünüyor tel var ortasinda kafesin yani birbirlerini görüyorlar....
Ahmet kardes ayni kafesin icindeler ortadan bölünüyor tel var ortasinda kafesin yani birbirlerini görüyorlar....