eş tutma

DUMANLI

Üyemiz
Adı
ferhat
Soyadı
Gargılı
arkadaşlar ben 6 ay önce kadar 1 çift muhabbet kuşu aldım ama halen eş tutmuşlarmı tutmamışlarmı die bi tereddütteyim

ama şöyle söyliyeyim erkek kuşu odada serbest bırakıyorum dişi kuş onun yanına gitmk için kafesten cıkmaya çalışıyor ve onuda dışarı bıraktığımda hemen onun yanına gidiyor hatta normalde dişi kuş elime fazla gelmez ama erkeği parmağıma alınca oda hemen onun yanına geliyor yani işin kısacası erkek nereye giderse dişide peşinden gidiyor buraya kadar tmm diyorum eş tuttu ama sonra kafese koyuncada dişi kuş erkeğe cok agresif oluyor . ara ara cok fena kavga ettiklerini gördüm lütfen bi yardım edin eğer tutmamışlarsa dişiyi satacam..:/
                  MAVİ=DİŞİ        YEŞİL=ERKEK

BUDA VİDEO AMA NE YAZIKKİ KAMERAYI GÖRÜNCE SESLERİ KESİLDİ..:)

MOV02601

pray

Üsmail Erhasan

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
Erhasan
Sanki erkek dişiye göre biraz daha genç sanırım dişiyi sonradan aldınız... Bence biraz sabredin, bu arada mavi yani dişinizin ceresi açık mavi bir renk almış, ufak bir sağlık sorunu ya da kızışma dönemi renk değişikliği olabilir. Üstadlarımız daha doğru bir yorum yapacaktır.

DUMANLI

Üyemiz
Adı
ferhat
Soyadı
Gargılı
fotoğrafta pek belli etmiyor ama dişinir cersinin ortası hafif kahverengi olmaya başladı

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Harun AVCI' Alıntı:
Sanki Bana Yeşil Dişi Mavi Erkek Gibi Geldi. . . .
Yanlış. Ferhat beyin de dediği gibi yeşil erkek mavi dişi. Kuşlar daha kızışmamış zamanları var.

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
İsmail ERHASAN' Alıntı:
Sanki erkek dişiye göre biraz daha genç sanırım
ismail beye katılıyorum erkek kuşunuz çok genç dişi illa ceresi kahverengi olunca yumurtlayacak diye birşey yok ama dişinizde resimler yanıltmıyosa daha yaşını almış bir dişi değil bence bu erkekle yavru almak için çok beklersiniz mümkünse erkeği değiştirin

DUMANLI

Üyemiz
Adı
ferhat
Soyadı
Gargılı
aralarında en fazla 1 ay ya var ya yok siz bakmayın dişiye onda öyle böyle bi iştah var sormayın o cok fazla yem yiyor bunun yüzünden erkek yanında tıfıl kalıyor.. :D

sizi yanıltmasın ara ara dişi erkeğin kuyruğunu dahi cekip duruyor.. smileki

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Peki birbirşerine kur yapıyorlar mı? Mesela birbirini kaşıyor mu öpüyor mu?

DUMANLI

Üyemiz
Adı
ferhat
Soyadı
Gargılı
biraz nadir görüyorum erkek dişiye yem kusuyor ayrıca erkek tünekte bi ileri bi geri giderek dişiye kur yapıyor ama dişi pek olumlu cvp vermiyor sanki düşmanıymış gibi sertçe vuruyor ama en cokta dişi erkeğin tüylerini temizliyor işte bende bu drumda cok tereddütteyim..: icon_think