eş tutmuş çiftleri bu şekilde kızıştırmak

ejderkaya

Yeni Üyemiz
Adı
ejder
Soyadı
kaya
iyi forumlar dilerim daha önce iki kere yumurta alınmış bi çift aldım, 15 gündür bendeler çiftleşme sesi dinlettiğim zaman erkek çiftleşmeye çalışıp kur yapıyor ama dişi kızgınlaşmamış daha bende bu şekilde haftaya pazara kadar dişiyi ayrı tutup sonra erkeğin yanına koyucam bu süre içinde havuc,mama ve çiftleşme sesi dinleticem olumlu sonuçlar alırmıyım veyahut başka öneriniz varmı en iyi yöntem ayırma yöntemi diye okudum teşekkürler

hızlı resim yükle

resim

çoklu resim upload

ugurgenc

Takipçi Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
Genç
Ayırma yöntemi 2-3 ay birlikte olan kuşlara uygulanması daha doğrudur. Sizin kuşlarınız henüz 15 gündür beraberler. Bu süre birbirlerini tanıyıp,alışmaları,eş tutmaları için kısa. Bence biraz daha zaman tanıyın bu sürede mama takviyesi yapın.

ugurgenc

Takipçi Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
Genç
Kuşlar eş ise yeni ortamlarına alışınca çiftleşeceklerdir.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Herzaman soyledigimiz gibi muhabbet uretmek bu kadar basit ve kolay olsaydi etraf üreticiden gecilmezdi....
Kuslari alali 15 gun oldugunu soyluyorsunuz
Bu normal bir sureçtir
Sabirli olun kuslari kendi hallerine birakin...

ccene23

Yeni Üyemiz
Adı
Candas
Soyadı
Cene
Bende sizin gibi cok ugrastim ilk ciftim eve geldikten 3 ay sonra yumurtladi. Ikinci ciftim eve geldi ikinci haftasinda yumurtladi. Hatta yumurtladigi gun kafes degistirmistim. Hic beklemedigim bir anda yumurtladi. Sizin sorunuza gelince disi hazir olmadi mi erkek kendini yorar ama sonuc alinmiyor. Cok fazla girilip cikilmayan bir odada birakin onlari. Ayirmadaki temel neden hayvanlar dinlensin diyedir. Kuslarin tuy duzup duzmedigide onemli. Benim erkekleri nijer tohumuda cok hareketlendiriyor. Mama olayi iyi ama kuslarinizi yaglandirmayin

ccene23

Yeni Üyemiz
Adı
Candas
Soyadı
Cene
Kalamar kemigi ile isik sureside onemli. Geceleri kuslarin odasinin isigini belirlediğiniz bir saate kadar planli bir sekilde uzatin.

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
kardeş kuşların yeni ortamına alışması 2-3 ay sürer genelde sen sabırla bi yem mama ve vitamin düzeni belirle ve düzeni hiç bozma zamanla olacaktır kuşlar güzel sağlıklı üretimler