Eş tutmuş mudur?(Bu konulardan sıkıldınız biliyorum)

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
Arkadaşlar erkek kuşumuz 15 aylık. Ona sitemiz üreticilerinden Okan EKUKLU'nun (kendisine buradan teşekkür ederim) üretimhanesinden kızışmış, hemen hemen aynı yaşlarda bir dişiyle eşleştirdik ve eve getirdik 1 hafta önce. Ara ara öpüşüyorlar fakat daha sık kavga ediyorlar, bi biri aşağı atıyor diğerini, bi biri. Gece aynı tünekte, genellikle birbirlerine mesafeli, ara ara da yan yana uyuyorlar. Dişinin yem yediğini henüz görmedim, biraz durgun gibi fakat hasta değil. Alışma sürecinde olduğunu düşünüyorum. Yeni bir kafes yapma aşamasındayım, 1 metre*50 cm*50 cm boyutlarında. Kafesin büyük olması muhabbetler için çok iyi olduğunu okumuştum. Yeni kafes yapıldığından dolayı yuvalık asmadım. Bu bilgiler ışığında;

*Sizce eş tutmuşlar mıdır?
*Kafesin büyük olmasının herhangi bir zararı var mıdır?
*Yeni kafes 2 hafta içinde hazır olacak, bu sürede sizce yuvalık takmalı mıyım?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Dediğinize göre eş tutmamış . Kafesin büyük olması iyi

-orhan--

Takipçi Üyemiz
Adı
Orhan
Soyadı
ESKİCİOĞLU
kafesin büyük olması daha iyi ancak daha alışma sürecinde olduğu için çiftleşmemiş olabilirler..

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Eğer birbirini atmalar 1 hafta boyunca devam ederse eş tutmayabilirler umarım şans sizden yana olur ve eş tutarlar.

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, bugün baya sık öpüştüler. hayırlısı deyip 2 hafta daha izlemeliyim diye düşünüyorum.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ HAYIRLI OLSUN GENELDE MUHABBETLER YUVALIK TAKILMASIYLA KENDILERINI DAHA EMIN VE GUVENLI HISSEDECEKLERINDEN ANAHTAR YUVALIKTIR O YUZDEN NE KADAR YORUM YAPILIRSA YAPILSINKI SIZ KONU AÇTIĞINIZDAN DOLAYI ACELE ETMIŞSINIZ KANATINDEYIM ACELE YOK YUVALIKTAN SONRA DENE GOR OLACAKTIR SLM

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ HAYIRLI OLSUN GENELDE MUHABBETLER YUVALIK TAKILMASIYLA KENDILERINI DAHA EMIN VE GUVENLI HISSEDECEKLERINDEN ANAHTAR YUVALIKTIR O YUZDEN NE KADAR YORUM YAPILIRSA YAPILSINKI SIZ KONU AÇTIĞINIZDAN DOLAYI ACELE ETMIŞSINIZ KANATINDEYIM ACELE YOK YUVALIKTAN SONRA DENE GOR OLACAKTIR SLM
çok teşekkür ederim alkisd bye_kiss