Eşe gelir mi

angaramos

Takipçi Üyemiz
Adı
Fahri
Soyadı
ÖZÇELİK
Herkese hayırlı üretimler.Geçen hafta kuşlar ımı eşe attım.Show Jumbo.Takımlardan birinde yaşadığı m bir sıkıntı var.Erkek ve dişi maşallah çok hareketli.Ancak erkek de dişide birbiriyle ilgilenmiyor.Erkek dişiye  kusacağıba suluğun içine yem kusuyor.Elimde değiştirecek dişide yok.Zamanla eş tutarmı bunla.Toplam 6 takım var ev ortamında sadece kuşlara ait bir odada yapıyorum bu işi kapısı kitli

angaramos

Takipçi Üyemiz
Adı
Fahri
Soyadı
ÖZÇELİK
Üretici dostlar şöyle bişey yaptım diğer takımlardaki kışları ve kafesleri görüyordu araya kartonla perde uyguladım sonuç alırım ilallah

angaramos

Takipçi Üyemiz
Adı
Fahri
Soyadı
ÖZÇELİK
Arkadaşlar kuşlarda bi gelişme Yok ilgi sıfır.Çok hareketliler ama eş olmuyorlar.Birbirlerine ilgi yok.Ayırma yöntemi fayda sağlayabilirim.Hemen hemen 1 ay oldu.Erkek kur bile yapmaya bir kere dahi yanaşmıyor

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
erkek ve dişileri farklı kafeslerde yanyana birbirini görecek sekilde en fazla 1 ay olmak ayırınız.(Ama kuşlar birbirini muhakkak görsün)Ayırdığınız süre içerisinde ''Nijer Tohumu'' dediğimiz kızıştırıcı tohumdan çok az olmak suretiyle veriniz.(Aktarlar da bulabilirsiniz)Ayrıca mamalar ile destek yapınız ve kuşların vitaminlerini eksik etmeyiniz.1 ay sonrasında DİŞİYİ ERKEĞİN KAFESİNE atınız.

mraraci

Üyemiz
Adı
Muhammet Ahmet
Soyadı
ARACI
Ayırma yöntemi bazen işe yarıyor, eş tutma konusunda sıkıntı çıkaran 2 çiftimi ayırma yöntemiyle eş tutturduk. Sizde deneyebilirsiniz. :)

angaramos

Takipçi Üyemiz
Adı
Fahri
Soyadı
ÖZÇELİK
teşekkürler yakın zamanda deneyeceğim ayırma yontemını hala bi gelişme yok