ESE GELİRMİ YARDIM

Aytun

Takipçi Üyemiz
Adı
AYTUN
Soyadı
CETİNKAYA
9-10 aylık insana alısık kafesten salindıgında ınsanın kafasına konan yanı cana yakın disi bır muhabbet kusu ese gelırmı cıflesirmi.ceresı kahveye dönmeye basladı

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Aytun bey merhaba..Eşegelmez diye bişey yo k..doğru eşi seçtirdiğinizde alırsınız..Bendede 10 aylık kızgın bi dişi vardı hem alışkın hemde konuşuyordu eşe attım şuan 3. kuluçkasında..Hiçbir sorun çıkmadı..

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Denemekte fayda var. Büyük ihtimal eşini beğenirse yumurta yapar. Hayırlısı olsun

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Serkan bey doğru söylemiş, doğru eş seçimi veya kendisinin beğenerek seçeceği bir erkekle rahat eş tutabilir.

flatron

Üyemiz
Adı
Kutsal
Soyadı
Seneklioğlu
ben bu konuda tecrubelıyım aynı dedıgın gıbı  dişi kuşum vardı nıce erkeklerın yanına attım gezmedıgım pet shop kalmadı ama yıne tek kafeste bırakmak zorunda kaldım olmadı anlastıgı dedıgım bır erkek kuşu eve gelınce kafa darbelerıyle serseme cevırdı  scared Eger varsa içinde 1 yaşında erkek kuşların bol oldugu salma eşe geledebilir,bu kuşların eşe gelme işi nasreddin hocanın göle yogurt çalması gıbı ya tutarsa

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
dikkat etmeniz gereken nokta...dişinin bulunduğu kafese erkek salarsanız muhtemelen dişi erkeği parçalama girişiminde bulunacaktır. Burada otorite söz konusu olduğu için, dişi erkeğin bulunduğu kafese brakılmalı ki erkek rahat bir şekilde dişi üzerinde otorite sağlasın.

Ersinn07

Uzman Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
SAVAŞ
Bencede dogru ortama ve birbirlerine alışmasıda baya zaman alır.  rotfl