Eşin erkeğinde ne var

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
https://youtu.be/669fATTvpq0 videosu burda elime almasam bile elime almış gibi bağırıyor dişi de böyle seyler yok nesi var bunun kanatlari popoyu kontrol ettim bi sorun yok yem yiyor ama kafasini sirtina koyup uyumaya calisiyor

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Bence kusun saglik sorunu psikolojik bir kere o tulu kafesin tepesine kadar cekmissiniz hayvan bunalmistir tuy yolmaya falanda baslar yakinda

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Kus evcil mi peki elefalan geliyor mu

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
Onur TATAROĞLU' Alıntı:
Kus evcil mi peki elefalan geliyor mu

düzgün kanat tüylerine rağmen iyyi ucamiyor.kaçmadığını bildiği için ele geliyo zaten salarsam da ikisini bir yerde buluşamazlar ise elime kondurup dişinin yakınına bırakıyorum

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Sunun icin sordum evcil bir kus ise ilgi göstermelisiniz yoksa kuser strese girer ama bence dokunmanizdan rahatsiz oluyor ondan da olabilir o tul olayi da bunaltiyor olabilir hayvanlari birde tirnaklari takilirsa ayagi yara olur bilgi

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
Onur TATAROĞLU' Alıntı:
Sunun icin sordum evcil bir kus ise ilgi göstermelisiniz yoksa kuser strese girer ama bence dokunmanizdan rahatsiz oluyor ondan da olabilir o tul olayi da bunaltiyor olabilir hayvanlari birde tirnaklari takilirsa ayagi yara olur bilgi

psikolojisi hasas hayvanlar bana mi dwnk geliyo diye düşünüyorum dişi de bu kuş ise dişisi kartal mı bilemedim onda bi sıkıntı yok

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Her hayvanin davranisi farklidir

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
erkeği parmağıma oturttum baştan bağırdı sonra sustu.güzel kuşum canım kuşum filan dedim saçlarımı uzattım oynasın diye.sonra ceresinin oralarda hafif mantar farkettim.elime aldım ceresine mantar kremi sürdüm ağzına bir iki damla vitamin verdim yerine koydum.yerine koyunca elime almış gibi bağırmaya başladı.bir süre sonra sustu.kafesini kaynak su ve çamasır suyu ile çitileyerek yıkamıştım koymadan önce.ya bu işe yaramadı yada annemin evi aşırı derecede nemli duvarların köşe yerleri siyah oluyor rutubetten.her kuşa bir şey olmuyor.fakat 1 kuşumu orda kurumadan kaybettim.bitanesinin ceresi kenarları hep mantar oluyordu. mantar kremini sürüyordum bi süre iyileşiyor sonra tekrar ediyordu.bu kuşum da da eski kuşumun ceresine benzer bir başlangıç gördüm.rutubetten kuşların içi de çürür mü bir nevi bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum. confusedtw confusedtw confusedtw icon_think icon_think icon_think