Eskişehirde Üretimhane yada Hobi Üreticileri Varmı ?

Jumbooo

Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Seyhan
Selamın Aleyküm.
Aranıza katılalı tam 11 ay oldu son 6-7 aydır çiftlerlerimden yumurta bekliyorum ve pek deneyimli değilim siteden ne okuduysam uygulamaya çalışıyorum onaylanmış kararları Eskişehirde üretimhanesi olan bi abimiz varsa ziyaret etmek dolaşmak isterim.Varsa tüm eskişehirdeki üreticilerimizi bu konu altında toplayabilirsem ne mutlu bana..
Cümleten Hayırlı Günler

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
sevgili gönül dostu kardeşim 6 7 aydır kuşların yumurtlamıyorsa bence kuşlarında bir anlaşmazlık var çünkü kuşlar en geç 2 ay içinde yumurtlaması lazım diye düşünüyorum tabi ki ustalar daha iyi bilirler nacizane bende 30 takım var yumurtlamayanları salmada bekletiyorum ve yeni eş bulmalarını sağlıyorum bilgin olsun

Jumbooo

Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Seyhan
zaten 2 çiftle deniyorum hep yakınlar,birbirlerini temizliyorlar,yem veriyorlar vb. şekilde çift gibi davranıyorlar 2. çiftimin zaten daha dişisi 5 aylık civarı onun daha zamanı oldugunu düşünüyorum fakat diğer çiftim erkek-dişi yaklaşık 12-14 aylıklar dediğim gibi herşeyi yapıyorlar ancak yuvaya girmiyorlar bi türlü acaba karanlık oldugundanmı kokuyorlar diyorum ancak buda biraz saçma olur dişi kızgın ama erkek herhangi birşey yapmıyor 2 çiftimide bir araya koysam her türlü kavga edicekler eşler birbirni koruyor yan yana (1 kere denedim)ama bilemiyorum artık kesin birşey söyler üstadlar...
Bu yüzden eskişehirde üretici bi abimiz varsa onunla görüşmek istiyorum hemde kuşlarını görüp gezmek için.. açıkcası gelip burda foruma KUŞLARIM NEDEN YUMURTLAMIYOR diye bir konuda açmak istemiyorum zamana bırakıyorum sabrediyorum bakıcam artık ürün alırım alamam kader :D

zafersamet

Uzman Üyemiz
Adı
ATİLLA
Soyadı
YILDIZ
eskişehirde üretim yapanlar var elbette ama orada herkes üretimhanesine kimseyi sokmuyorlar ben bunu gördüm bende de var şimdilik 4 cift kardeşiim ama bende üretimi artıracagım eskişehire yerleşecegim o zaman görüşürüz senlede ama bence fazla zorlama üreticileri gezmeyi ben bile 2 kişiyle zar zor tanıştım valla onlarda pek kapsamlı üretinhanesi yok

Sertaç Arslan

Üyemiz
Adı
Sertaç
Soyadı
Arslan
Eski bir konu ama bende İstanbul'dan Eskişehir'e taşındım.
Kümesi taşıdım. Eskişehir'dekilerle tanışmak isterim.