E
elaziz2316
Guest
Aramıza hoşgeldin.
Mehmet Kıdır' Alıntı:Hoşgeldiniz.
Teşekkürler hoş buldukİsmail ODLUYURT' Alıntı:Aramıza hoşgeldin.
Hoş bulduk teşekkür ederimEmre KAYACIK' Alıntı:Hoş Geldin
Hoş bulduk teşekkür ederim. Umarım ailenize bizide kabul edersiniz.AZİZ TÜRKER' Alıntı:aliemize hoş geldiniz
Hoş bulduk teşekkürler. Bende Büyükdere'deyimthunderbolt' Alıntı:Hemşerim hoşgeldin.
Bende Eskişehirdenm. Şarhöyükten...
Hoş bulduk teşekkürler.özcan gök' Alıntı:hoş geldiniz.
Hoş bulduk teşekkür ederim.ORÇUN AST' Alıntı:HOSGELDİNİZ
Teşekkürler hoş bulduk.Sezgin Anıl' Alıntı:hoşgeldiniz
HAYDAR KARAÇAL' Alıntı:doğru adrese hoş geldiniz
Teşekkürler hoş bulduk.Metin KUYUMCU' Alıntı:Hoşgeldiniz
teşekkür ederim abi hoş bulduk. sizlerden öğrendiklerimi paylaşacağım inşallah ama inan şu anda pek bişey bilmiyorum muhabbet kuşları ile ilgili. Sultan papağanları konusunda biraz bilgim var ancak oda yeterli değil. inşallah sizlerden bilgiler aldıktan sonra küçük çaplı bir üretimhane kurmayı düşünüyorum.mustafa karaeli' Alıntı:Murat krdeşim aramıza hoşgeldin.Paylaşımlara katılımlarını bekliyoruz.
MURAT AKKURT' Alıntı:ÖNCELİKLE HOŞGELDİNİZ.
1)MUHABBET KUŞUNU SEVECEKSİNİZ.
2)MUHABBET BESLEMEDEN ÖNCE AYRINTILARINI İYİ BİLECEKSİNİZ.
3)YETERLİ ZAMANINIZ OLACAK.FEDAKARLIK YAPACAKSINIZ.
4)PARA SON PLANDA OLACAK.
5)UNUTMAYIN DÜNYAYA BİR CANLI GETİRMEYE VESİLE OLACAKSINIZ.
6)ALTYAPISI İYİ OLMAYAN HER İŞ BATMAYA MAHKUMDUR.
7)BEN ÜRETİME BAŞLAMADAN ÖNCE 6 AY OKUDUM TAKİP ETTİM KENDİME GÜVENİM GELİNCE BAŞLADIM.
8)MUHABBET KUŞUNU SEVİYORSAK ÜRETİM YAPMALIYIZ SEVMEDİGİMİZ İŞE PARA İÇİN GİRMEMELİYİZ. SONU HÜSRAN OLABİLİR.
-------BUNLAR BENİM DÜŞÜNCEM YANLIŞIM VARSA ÖZÜR DİLERİM-----
Teşekkür ederim Engin bey hoş bulduk.enginersin' Alıntı:Murat hoşgeldin en iyi yerdesin toprak sayılırız bozüyük'ten selamlar
Teşekkür ederim Fatih bey hoş bulduk. Karşılıklı müsait olduğumuz bir zamanda gelip sizi ziyaret etmeyi çok isterim... Teşekkürler.Fatih AY' Alıntı:murat hoşgeldin aramıza istersen afyona bekleriz hem tanışmız oluruz hemde aklına takılan ne varsa yardımcı oluruz .