Y YahyaBagis Üyemiz Katılım 20 Eki 2016 Mesajlar 42 Konum Kayseri Adı Yahya Soyadı Bağış 14 Ocak 2017 #1 İlk kuluçkadan 3 tane yavrum var,ikinci kuluçkadan gelcek olan yavrularla ilerde bu kuşları eşe atsam bir sorunla karşılarşır mıyım acaba ?
İlk kuluçkadan 3 tane yavrum var,ikinci kuluçkadan gelcek olan yavrularla ilerde bu kuşları eşe atsam bir sorunla karşılarşır mıyım acaba ?
S selçuk ata Takipçi Üyemiz Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 100 Konum gop istanbul Adı selçuk Soyadı ata 15 Ocak 2017 #2 Sanmıyorum genelde büyük üreticiler tek kandan giderler her üretici farklı tabi benim tanıdığım bir üretici 60 takım kuşunu tek kandan oluşturmuş
Sanmıyorum genelde büyük üreticiler tek kandan giderler her üretici farklı tabi benim tanıdığım bir üretici 60 takım kuşunu tek kandan oluşturmuş
R raifmeric Takipçi Üyemiz Katılım 25 Ara 2015 Mesajlar 131 Konum Edirne Adı Raif Soyadı Meriç 16 Ocak 2017 #3 Forumda üretim bölümünde açılmış bu konu ile ilgili çok başlık var. Tavsiye etmem. Eğer biraz belgesel sayrediyorsanız dahi genetik çeşitliliğin öeini anlarsınız. Tavsiyem o yavrulara bir üreticiden eş almanız.
Forumda üretim bölümünde açılmış bu konu ile ilgili çok başlık var. Tavsiye etmem. Eğer biraz belgesel sayrediyorsanız dahi genetik çeşitliliğin öeini anlarsınız. Tavsiyem o yavrulara bir üreticiden eş almanız.