Eşler Birbirini Parçaladı

aksaray23

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
ÖZÜBİR
iki  dişi  bir erkeğin bulundugu bir kafeste  anlayamadıgım bir şekilde dişinin birini parçalamamışlar kafasını  dagıtmıslar ben bu  eşi  ne yapayım direk yollayayım mı  erkegi alıp dişiyimi yollayayımm...

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Mehmet ÖZÜBİR' Alıntı:
iki  dişi  bir erkeğin bulundugu bir kafeste  anlayamadıgım bir şekilde dişinin birini parçalamamışlar kafasını  dagıtmıslar ben bu  eşi  ne yapayım direk yollayayım mı  erkegi alıp dişiyimi yollayayımm...
Ölen ölmüş zaten. Kalanlar çift ise bırakın veya erkekle dişi ayırıp ayrı eş alın derim. Benim görüşüm bu. Ustalar ne derler bilemem ..

Kolay gelsin.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Dişiler birbirini kıskanıp kavga etmişler genelde doğada bu kavgayı erkekler yapar.Eğer çiftler birbirleriyle kavga etmiyorsa durabilir ama kavga ediyorsa derhal ayırılması gerekir.

F

fenerbahçeli

Guest
Siz kendiniz hazırlamışınız zaten bu durumu bi kafeste 2 dişi bii erkek yada tam tesi olmaz.

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Dişiler erkek için kavga etmişlerdir. şuan erkek ve dişi anlaşıyorsa sorun olmaz.

aksaray23

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
ÖZÜBİR
dişinin  katil dişi olabilecegini düsünüyorum  yavrularınıda  öldürür  ?  böyle bir olay basına gelen  oldumu

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ MERAKIMDAN ÇOKMU UĞRAŞTIN YOKSA ÖYLESİNEMİ DEKKELDİ O ÇİFTLER BİLETLERİNİ KESMİŞLER AMA ANADOLU EXSPRESİ AMA HIZLI TREN YAVRU YAPSALARDA İLLAKİ KAN TADINI  ALDIKLARINDAN HAYIR ETMEZLER GEŞMİŞ OLSUN SLM

aksaray23

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
ÖZÜBİR
evet abi    ben biraz sansızım  ama  işi yaşıyarak ögreniyorum kuşda hormon  bozuklugu olur bende çıkar kuş katil olur bende  çıkar sulun gibi  dişiyi  öldürmüş  yumurta vardı  arkadasında  öylece kuşcuya 6 kilo  yeme verdim çifti  bye_happy