Eşlerin kavgası

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
İlk yavru çıktığında dışı ve erkek birbirini parcaliycak şekilde kavga ettiler ayırdım disi yalnız başına yavruları büyüttü sonra yavruları ayırıp erkeği geri kafese aldim iki gün iyi ama sonra bir birlerini parcalayacak derecede kavga ayıriyorum bi kaç gün sonra birlestrdigiminde yine kavga ne yapmalıyım sizce

Kerem IMK

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
Gülerman
Bir süre kafesleri ayırıp yanyana bırakın bildiğiniz bir yöntem zaten ama işe yarayacaktır. Bu süreyi kuşlarınızın birbirini özlercesine hareketlerini görene kadar ayrı ve kafesler yanyana kalsın sonra bir daha birleştirmeyi deneyin düzeleceklerini düşünüyorum. Düzelmezlerse strese bağlı bir durum olabilir

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Bu  şekilde yaptım yine aynı oldu erkek çiftleşmek istiyor dışı  beslenmek

Kerem IMK

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
Gülerman
Dişiye yumurta maması yapıp içine keçiboynuzu tozu ve buğday ruşeymi karıştırıp vermeyi denermisiniz ? 2 gün arka arkaya yapıp sonucu gözlemleyin. Değişim olacağını düşünüyorum

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
deneyceğim sonucuda yazarım tekrar burdan teşekkürler

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
üçünücü birleştirmede sıkıntı yok fakat erkek ayak atıyor dişi kuyruğunu kaldırmasına ragmen erkek çiftleşemiyor insan sinir oluyor

Kerem IMK

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
Gülerman
İlginç bi durum gerçekten erkek tüyde değilse kaçırmaz bu şansı kolay kolay aslında:) ama gçzden kaçan ufak bir detay vardır illaki

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Erkeğiniz evcil bir kuş mu evcil kuşlar çok becerikli olmuyorlar bu konuda

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Evcil değil 1,5 yıldır bende olan bir kuş ve şimdiki eşiyle daha  10 gün önce 2 tane 1.agiz yovru aldım  böle bi eş yabancı değil yani