Eşlesme sıkıntısı

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Hayırlı ramazanlar Bi sorum olucaktı evde besledıgım 1çift kusum erkek kur yapıyor dişide istekli eğiliyo kuyrugunu kaldırıyo erkek ustune cıkıyor fakat erkek devamını getırmıyor bu olay birkac sefer oldu onceden hiç yavru alınmadı çiftlerden fakat erkek ılk esıyle yumurtlamıstı bu ıkıncı eşi yardımlarınızı beklıyorum

sametkonyalı

Yeni Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
konyalı
aynı sorun bende de var dişi kuş sürekli yumurtluyor fakat hep boş çıkıyor ne yapmam gerek bilemedim sürekli kızıştırıcı mama veriyorum ama sorun devam ediyor

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Ilk önce tüneklerin sabit olup olmadığını kontrol edin. Bir de kuşları izlemek bazı kuşları rahatsız eder. Kuşlar zaten kendini hazır hissettiği zaman  istemesiniz de çiftleşir. Hayırlı üretimler dilerim 

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Ilk önce tüneklerin sabit olup olmadığını kontrol edin. Bir de kuşları izlemek bazı kuşları rahatsız eder. Kuşlar zaten kendini hazır hissettiği zaman  istemesiniz de çiftleşir. Hayırlı üretimler dilerim

Dogru soyluyorsunuz yalnız tek kaldıgı zaman kusların sesı bıle cıkmıyor bulundugum odada olunca bide bilgisayardan müzik filan acınca kuslar otmeye hareketlenmeye ve erkek kur yapıyor yoksa oda sensız oldugu zaman tuneklerınden kımıldamıyolar bile

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Anladığım kadarı ile erkek çiftleşmeyi gerçekleştiremiyor ve siz bu durumda dişiyi değiştiriyorsunuz :) O halde Erkeği değiştirmiş olsaydınız problem ortadan kalkmış olacaktı yada sabırlı olun zamanla  öğrenecektir bunun yanı sıra Nekton S ve Nekton E kullanabilirsiniz.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Hasan US' Alıntı:
Anladığım kadarı ile erkek çiftleşmeyi gerçekleştiremiyor ve siz bu durumda dişiyi değiştiriyorsunuz :) O halde Erkeği değiştirmiş olsaydınız problem ortadan kalkmış olacaktı yada sabırlı olun zamanla  öğrenecektir bunun yanı sıra Nekton S ve Nekton E kullanabilirsiniz.

yok abi dişiyi değiştirmıcem erkegı degıstırmeyı planlıyorum dişi çiftlesmeye istekli fakat erkekde istekli dişinin üstüne cıkıyor ama devamını getırmıyo ınıyor asagı hemen

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Erkek di$iden biraz büyük ise di$inin ikisini birden cubukta tutmakta zorlanir tabi, ...  icon_think

Erkegin ufakmi büyükmü di$iden ?  confusedtw

Erkek varsin ufak olsun, di$i büyük ise daha verimli olur e$in, ... büyük ihtimál ile, ...  8)

Yada acemiliklerine ve böylelikle onlara biraz daha zaman ver, ... 3 ay bekle hele bana göre, ...  :)

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Murat GÖÇMEN' Alıntı:
Erkek di$iden biraz büyük ise di$inin ikisini birden cubukta tutmakta zorlanir tabi, ...  icon_think

Erkegin ufakmi büyükmü di$iden ?  confusedtw

Erkek varsin ufak olsun, di$i büyük ise daha verimli olur e$in, ... büyük ihtimál ile, ...  8)

Yada acemiliklerine ve böylelikle onlara biraz daha zaman ver, ... 3 ay bekle hele bana göre, ...  :)

Erkek birkac ay buyuk dişiden dişi zaten kendısı atmıyor erkek cıkıyor dişim istekli erkek cıktıgı gıbı geri iniyor