Eşleşme

Çağlayan Levent

Takipçi Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Levent
Merhaba arkadaşlar,

7 aylık evcil erkek bir kuşum var son zamanlarda kafesteki herşeye kur yapıyor diye 10 gün önce yanına 8 aylık kızışmış dişi aldım. Dişi hiç yabancılık çekmedi ilk günden yuvalığı kemirmeye ve yuvalğı hazırlamaya başladı ama erkek kuşum korkuyo kafesin altında duruyo hep. Arada kur yapmaya yukarı çıkıyo dişide kur yapıyo eşleşmek için eğilip kuyruğunu kaldırıyo ama bizim ki o an onla eşleşceğine gidip hemen kalamar kemiğini altına alıp onla çiftleşiyor. Biraz saçma değilmi? Ne yapılmasını önerirsiniz.

Çağlayan Levent

Takipçi Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Levent
Erkek kuşumu 25 günlükken alıp bazı kelimeleri taklit etmesini öğrettiğim için değiştirmek istemiyorum. (dişiye kur yaparken canım benim aşım benim kaç kaç geliyo gibi kelimeler söylüyor :)) dişide çok hoşuma gitti daha ilk 10 günde yuvalığa girip içini hazırlaması iyi birşey gibi onun için onuda değiştirmek istemiyorum. Bu iki kuş üzerinde yapabilceğim birşey varsa yardımcı olurmusunuz.

byleven

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
acemi zamanla öğrenir bu kuluçkadada 2 yada 3 dolu çıkar tecrubelenir zamanla

Çağlayan Levent

Takipçi Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Levent
Levent ACAR.' Alıntı:
acemi zamanla öğrenir bu kuluçkadada 2 yada 3 dolu çıkar tecrubelenir zamanla
Acemiliği bir türlü atamadı üstünden bir kaç tane dişiyle denedim sonuç hep aynı dişilerle anlaşamıyor bir türlü ürküyor hep. Eskisi gibi tek şekilde evcil olarak besliyorum. Başka çiftlerden yavru aldım çok şükür :)