Esmer Bengal Ebeveyn ve Bebişleri :) Mehtap YILMAZ

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Mehtap hanım maşallah yavrulara...ben birde bu plastik sepet yuvalıkları çok beğeniyorum, daha evvel Behsat'da da görmüştüm...bulursam ben de almak istiyorum.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Mehtap hanım maşallah yavrulara...ben birde bu plastik sepet yuvalıkları çok beğeniyorum, daha evvel Behsat'da da görmüştüm...bulursam ben de almak istiyorum.
Saol abi maşallah çok dikkatlisin :) Bu miniklerde Behsat Beyden geldi yuvalıkta onlarla geldi :)

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
mehtap hanım kuşun yumurtladıgı kap farklı ve içerisinde talaş yok.kuşun biraz daha büyümüş halinde plastik kaplı ve talaşlı.kuşları büyümeden yuvasından çıkarttınız galiba

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Herkese teşekkürler. Behsat Bey sağolun sayenizde. Ama muhabbetlerden sonra bunlar pek bi tipsiz geliyor bana siyah oldukları için sanırım :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
mehtap hanım kuşun yumurtladıgı kap farklı ve içerisinde talaş yok.kuşun biraz daha büyümüş halinde plastik kaplı ve talaşlı.kuşları büyümeden yuvasından çıkarttınız galiba
:D :D :D Allah iyiliğinizi versin güldürdünüz beni bu kuşlar muhabbet değil bengal ispinozu buda onların hasır yuvası ve yavruları bunlarda talaş konmuyor bunlara ip koyuyorsunuz bu yuvanın içini iple örüp hazırlıyorlar içine yumurtlayıp orada büyütüyorlar yavrularını.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
mehtap hanım aşmış gidiyor maşallah.... alkisd
Estafurullah ben sizlerin yanında daha çok acemiyim  squint Biraz Behsat Bey'in itelemesiyle çeşit arttı sadece. Tek yavruya razıyken bir sürü yavrumuz oldu :)

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
:D :D :D Allah iyiliğinizi versin güldürdünüz beni bu kuşlar muhabbet değil bengal ispinozu buda onların hasır yuvası ve yavruları bunlarda talaş konmuyor bunlara ip koyuyorsunuz bu yuvanın içini iple örüp hazırlıyorlar içine yumurtlayıp orada büyütüyorlar yavrularını.
yanlış yere yorum yazmışım afedersin :D
demin senin muhabbet yavrularının resimlerine baktım.sonrada ismini görünce plastik kaplı bir yorumu gördüm, bende muhabbet kuşunun yuvası hakkında konuşuyorsunuz zannettim :)
muhabbet kuşundaki tahta yuvalıkla plastik yuvalıgı sormuştum ben  rotfl

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
bu kuşları bende sevmiyorum ayrıca bende 2 çift kanarya vardı.sürekli yumurtluyolardı ama yumurtası boş çıktıgı için sattım :)
yani bende bir nevi bu kuşların türünden de besledim :))

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Anladım Faruk Bey önemli değil gülmüş olduk kızmadınız inşallah :) Siz yuvanın içindeki plastik folluktan bahsediyorsunuz sanırım onu bende yeni aldım herkes kullanışlı olduğunu diyordu gerçekten öyleymiş.

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
yo estagfirullah neden kızayım yanlış yere yaptıgım yorumu görünce bende kendime güldüm :)
plastik folluklardan bende 2 tane aldım ama yuvalık ufak kaldı kullanamadım.
gerçi 3 çift muhabbetim var ama yavru yapma gibi bir niyetleri olmadıgı için olsada olmasada farketmiyor :(

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Benim yuvada küçük değil bende denemek amaçlı bir tane aldım plastik folluk oda zor sığdı yuvaya ittirerek kapanıyor kapak anca. Ümidinizi kesmeyin bende çok uzun zaman bekledim yavru görmek için bir defa oldu mu devamı geliyor zaten benim inanılmaz bir şekilde ilk aldığım çiftimde yeni yumurtladı :)

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Hayırlı Üretimler MAŞALLAH Mehtap hanım