Et Bebek Yavru Satın Alınır

muamma_5

Yeni Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
DEMİRKAYA
Merhaba abilerim,kardeşlerim.Bir haftalıkla onbeş günlük jumbo,show jumbo bebeklerinizi satın alabilirim(sultan yavrusu güvenebilirsem sultan papağanı yumurtasıda olur).Aklınıza yavruları öldürüyor,tarantulaya,yılana yem yapıyor gibi üzücü sorular gelmesin lütfen..Satmak yada aklına takılan bi sorusu olan varsa seve seve cevaplarım.Saygılarımla 05458173775 Samet DEMİRKAYA

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
siz kimsiniz ne iş yapıyorsunuz bu kadar ufak yavruları ne yapacaksınız ve nasıl besleyeceksiniz kendinizi ve ne amaçla istediğinizi yazarmısınız..... icon_think

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
siz kimsiniz ne iş yapıyorsunuz bu kadar ufak yavruları ne yapacaksınız ve nasıl besleyeceksiniz kendinizi ve ne amaçla istediğinizi yazarmısınız..... icon_think
aynen  alkisd

muamma_5

Yeni Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
DEMİRKAYA
Arkadaşlar et yavruları kendimiz elle besleme yaparaktan büyütüp pet shoplara satıyoruz...Elle buyutme yapmaya çalışan yada deneyen duyan vardır,başarılı sonuçlanmıyor(200-300 yavrudan bahsediyorum)biz bu sorunu aştık mamamızda gayaet başarılı..Et yavruyu almamın bana yararı var cunku et aldığım için uygun alıyorum bide en güzel yanı bebekler elden inmiyor aksine 20 günlüğe yaklaşınca ben onla kene diyorum  :D elimi kabine koymmla çekmem bir oluyor 10 kuş yapışmış ?...üretiçi için faydası noluyor nerdeyse üretimhaneden hiç fire çıkmıyor.Anne baba 5-6 yavruya birden yem yetiştirmeye çalışmıyor yavru bakımsız kalıp ölmüyor yavrular gidincede yorulmadığı için kısa sürede tekrar yumurtayıp bebek çıkrtıyor..Abilerim kardeşlerim mesajda anlatmaya çalışsamda pek düzgün olmuyor ama inanın yavrular firesiz zımba gibi oluyor ?

muamma_5

Yeni Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
DEMİRKAYA
Normal muhbbet kuşu uygun olduğu  için bende geçimimi bu işten sağladığım için sayı çok oluyor..Bi nevi 200-300 kuşa bakıcı oluyorum ? o yuzden jumbo ,show jumbo olursa adetim azalıcak yada sultan papağanı..eyer düşünürseniz istanbul ve çevresi gelip alabiliyorum tanışmışta oluruz saygılar