ugurcan buran
Takipçi Üyemiz
merhaba arkadaşlar şu an 3 adet kuşum var 1 tanesini evcilleştirmek için kendime ayrıdım petshoptan normal muhbişlerin 2 katı fiyatına almştım 2 ay içinde konuşma garantisi verdi pek ilgilenme vaktim olmadı 3-4 ay olmştu petshopa sordum geri getir değiştirelim dediler ama cok alıştıgm için götürmedim ve şu an konuşmaya basladı babacık apaçi vs. bir kaç kelime konusuyor. diğer 2 kuşumu üretim amaçlı aldım evde besliyorum 4-5 ay gibi bir zamn oldu yumurtlamıyor diye üzülüyordum ki bugunlerde cok sık yuvalıga girmeye basladı bana bilgi verebilr misnz acaba yumurtalar yolda mı ve cinsleri neler? fotoğrafları
çiftim
mama olarak bisküvi kırıyorum ve pişmiş yumurta sarısı beyazı ve kabugunu koyuyorum eksik vea fazla olarak neyi cıkartip eklemeliyim? yem olarak sadece sarı yem var
buda evcil kuşum sizce iyi bi damızlık olabilr mi? gerçekten çok terbiyesriz el ve ayak parmaklarına zaafı var çiftleşmeye calısıyor. sadece parmaklara değil vurdugunda gaga sesine benzer herşeye aynı tepkiyi veriyor.
çiftim
mama olarak bisküvi kırıyorum ve pişmiş yumurta sarısı beyazı ve kabugunu koyuyorum eksik vea fazla olarak neyi cıkartip eklemeliyim? yem olarak sadece sarı yem var
buda evcil kuşum sizce iyi bi damızlık olabilr mi? gerçekten çok terbiyesriz el ve ayak parmaklarına zaafı var çiftleşmeye calısıyor. sadece parmaklara değil vurdugunda gaga sesine benzer herşeye aynı tepkiyi veriyor.