EV İÇİN TÜL KAPAKLI DOLAP KAFES

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
    Arkadaşlar, bu kafes satılıktır. Satan arkadaşı telefon ile aradım ve sordum. Kapak CAM DEĞİLMİŞ. Kapakta tül varmış. Dolabın altınadaki göze de dökülen pisliklerin içerisine girebilecek bir kutusu varmış. Merak edenlere fiyatını da yazayım; kafese 150 TL istiyor. Ama 20 adet kanaryası da varmış. Onlara da 1.400 TL istiyor. Kafesi ayrı satar mı bilmiyorum. İlan linki aşağıdadır ilgilenen arkadaş var ise baksın.

http://www.ekanarya.com/detay.php?id=1273&kategori=İlanlarınız&anakategori=Satılıklar

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
illaki temiz bir ortam istiyorsan muhabbet yanlış adres düz gaga besleyeceksin o zaman seven insan zaten sesiymiş tüyümüş dert etmez

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Adam tüyü,sesi sevmese oturma odasına monte eder mi? Kuş dediğiniz farklı bir oda da kendi başlarına duran hayvanlar mıdır acaba?Hem dekoratif oldukları içinde eskiden beri evleri süsler.Bende evde bakıyorum yıllardır.Kendi odamda da baktım.Şu an ayrı oda da bakıyorum.Ailemle kalıyorum hala ve illaki kaçıyor tüyler farketmeden dışarıya.Yani önlerine sinek teli koyunca nasıl başkalarını rahatsız ediyor anlamadım.

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Emre CEYHAN' Alıntı:
Adam tüyü,sesi sevmese oturma odasına monte eder mi? Kuş dediğiniz farklı bir oda da kendi başlarına duran hayvanlar mıdır acaba?Hem dekoratif oldukları içinde eskiden beri evleri süsler.Bende evde bakıyorum yıllardır.Kendi odamda da baktım.Şu an ayrı oda da bakıyorum.Ailemle kalıyorum hala ve illaki kaçıyor tüyler farketmeden dışarıya.Yani önlerine sinek teli koyunca nasıl başkalarını rahatsız ediyor anlamadım.
+1