EV TİPİ YEM AYIRMA MAKİNASI

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Şarzlı süpürge kutusundan deneme amaçlı yem ayırma makinası yaptım. Yapıştırmada sıcak silikon kullandım.
Çokda güzel ayırdı kabuk ve tozları, hatta yemleri pırıl pırıl yaptı diyebilirim.
Bu tecrübeden sonra MDF kullanarak en alt resimdeki ufaklık gibi evde kullanabileceğim şekilde kibar bir üfleme makinası yapmayı planlıyorum.

Şu linkte envai çeşidini bulabilirsiniz bu aletlerin (dokuz sayfadır, alttan değiştirirsiniz).

http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?whichpage=1&topic_id=2137990&forum_id=10792

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Şarzlı süpürge kutusundan deneme amaçlı yem ayırma makinası yaptım, çokda güzel ayırdı kabuk ve tozları, hatta yemleri pırıl pırıl yaptı diyebilirim.
Bu tecrübeden sonra MDF kullanarak en alt resimdeki ufaklık gibi evde kullanabileceğim şekilde kibar bir üfleme makinası yapmayı planlıyorum.

Şu linkte envai çeşidini bulabilirsiniz bu aletlerin (dokuz sayfadır, alttan değiştirirsiniz).

http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?whichpage=1&topic_id=2137990&forum_id=10792

Elinize sağlık çok güzel olmuş.Paylaşşım içinde teşekkürler...

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
çok güzel bir çalışma benimde böyle bir proje vardı verdiğiniz link çok güzel fikirler oluşmasını sağladı emeğinize sağlık

taner çınar

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
çınar
Ellerineze sağlık çok güzel olmuş. Üretimhanede ne kadar kuş olrsa olsun elinde gelen herkezin yapması gerekir bence yem sarfiyatını en aza indirecektir. Verdiğinizling içinde teşekkürler.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah emeğinize sağlık güzel  olmuş

Murat TÜRK

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRK
Paylaşım için teşekkürler.Bende internetten baktığığım fotoğraflardan ölçüleri olmadan kendimize yapmıştım.Ama sizin paylaşımınızdaki ölçülerle tekrar yapmayı düşünüyorum.Ancak alttaki fotorafta kırmızı yuvarlak içine aldığım 18 cm'lik kısmı tam anlayamadım kasanın genişliği olabilirmi ? Fikriniz nedir.
Teşekkürler.

aliozen

Uzman Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Özen
Gariptir bu sıralar benim kuşlar yemlikleri boşaltmaya başladılar,
ne yem değiştirdim, ne farklı bir uygulama yaptım...
Yem ayrıştırma makinesi düşünürken güzel fikirler geldi aklıma,
Paylaşım için çok teşekkür ederim.
Saygılar