Ev üreticileri için yem temizleme kiti-Yarı hazır-yarı kendin yap

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Merhaba,

Çizimini yapıp atölyemde lazer makinasıyla hazırladığım yem temizleme makinasının kitini sizinle paylaşmak istiyorum.
Biraz el becerisi biraz çizim böyle birşey ortaya çıktı.

İsteyen olursa demonte olarak adrese kargolayabilirim.Böylece kargo ücretide az tutar ve kırılma riskide ortada kalmaz(20tl+ kargo alıcıya aittir)
Bir bilgisayar fanı takılarak kullanma hazır hale getirilebilir.10cm çapında fan deliği mevcut,elinde fanı olanlar için istediği ölçüdede boyutu ayarlayabilirim.
Ölçüler 30x28x14cm
3mm kavak kontraplak
Çekmecelerine lazer işleme kişiye özel isim veya resim ekleyebilirim(ekstra)

Parçalar çok rahat birbirine geçmekte ve japon yapıştırıcısıyla güçlendirilerek evde kullanabileceğiniz pratik ve ucuz bir yem temizleme makinası ortaya çıkmakta

Yarı kendin yap yarı hazır yem temizleme makinası  smileki

Mehmet KILINÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
kılınç
Merhaba. Elinize sağlık. Ben alıcıyım ama; ayın 1'i gibi alabilirim. Mesaj atarım size :)

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
kardeşim eline sağlık gene döktürmüşsün hayırlı satışlar olsun ;)

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Hepinize teşekkür ederim :)
İnşallah işlerinizi görürse mutlu olurum

Sertaç Arslan

Üyemiz
Adı
Sertaç
Soyadı
Arslan
Çok güzel olmuş emeğinize sağlık.
Peki ayıklaması nasıl test yapmıştırsınız mutlaka.

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
video çekmeyi düşünüyorum,hafta içi gerçekleştirmem gereken projeler var onları hazırlıyıp en kısa zamanda koyacağım videoyuda inşallah.

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Video kısmını henüz gerçekleştiremedim fakat yaklaşık 500-600gram kabuklu temizlenmeyi bekleyen yemlerimi temizledikten sonra bir fotoğraf çektim.
  İnternetten satın aldığım 5tl lik usb vantilatör ile 2 kez harman yaptım ve çıkan sonuç şu şekilde

Yanlız bilgisayar fanı belki biraz düşük kalabilir vantilatörden daha iyi sonuç aldım.

Sağdaki kabuk soldaki kısım temizlenmiş yem

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Parçaların Montajı basit olup pakette bulunan yapıştırıcı ile sağlamlaştırılması gereken noktaları resimde belirttim.

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Benim cevap yazmam biraz abes kaçabilir, eğer satın alanlar yazarsa sevinirim.
Kendi denememdeki sonuç ortada, 2.harmana gerek bile olmamasına rağmen 2kere devir daim ettim gayet güzel sonuç elde ettim, yakında video da geliyor smileki

scdemirbas

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
can
abi öncelikle pratik çözüm üretmek adına yaptığın çalışmanı tebrik ediyorum. abiciğim fiyat blirtmemişsin . ben de sahibinden  de gezinirken oradaki  fiyatı gördüm o fiyat doğrumudur. bide aklıma takılan bişey soracam bu fan yerıne hız ayarlı saç kurutma makıne sı ile olmaz mı ? çok mu hızlı gelir saç kurutma makinesi

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Serkan CAN' Alıntı:
abi öncelikle pratik çözüm üretmek adına yaptığın çalışmanı tebrik ediyorum. abiciğim fiyat blirtmemişsin . ben de sahibinden  de gezinirken oradaki  fiyatı gördüm o fiyat doğrumudur. bide aklıma takılan bişey soracam bu fan yerıne hız ayarlı saç kurutma makıne sı ile olmaz mı ? çok mu hızlı gelir saç kurutma makinesi
Fiyat ilk mesajda yazılı,sahibinden.com daki ilan da bana ait.
Yakında petshoplarda da yer alacağını düşünüyorum,teklifler gelmeye başladı yakın çevrelerden.
Saç kurutma makinasıda olur,ayarı fazla gelirse geriden tutularak sorun çözlür diye düşünüyorum.Ahım şahım bir hava akımı gerekmiyor,ama pc fanları düşük kalıyor.
Benim kullandığım söylediğim gibi usb vantilatör.5 tl ye temin ettim internetten.

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
5 ya da 8 mm kontrplaktan yapılma ihtimali var mı, en azından fanın takıldığı kısım 8 mm kalınlığında olsa fanı bantlamak yerine vidalayabiliriz, eğer fanla birlikte satış yapma ihtimaliniz varsa 1 adet almak istiyorum...

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Bant işi geçici amaçlı tutturmak için yapıldı.  ;)
Pul ve vida ile çok rahat tutturulabilir.
6mm kontraplağı keserken süre uzuyor ve yakıyor elimdeki lazer makinası.
Vantilatör ile birlikte satışı araştırıyorum,toptan bulup usb vantilatör ile birlikte bide fan almakla uğraşılmasın diye o şekilde sunacağım.
Ahmet KARA.' Alıntı:
5 ya da 8 mm kontrplaktan yapılma ihtimali var mı, en azından fanın takıldığı kısım 8 mm kalınlığında olsa fanı bantlamak yerine vidalayabiliriz, eğer fanla birlikte satış yapma ihtimaliniz varsa 1 adet almak istiyorum...