Ev üreticileri için yem temizleme kiti-Yarı hazır-yarı kendin yap

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
İstekler doğrultusunda biraz daha geliştirdim.
Çekmece arasına kabuklarn karışmasını engelleyecek bir parça daha ekledim.
Ek yerlerini biraz daha farklılaştırıp sağlamlaştırdım.
İsteyenler için USB ile çalışan vantilatör ekledim.  smileki

Vantilatör ile birlikte 27tl
Vantilatörsüz 20tl

tekrar eklemek istiyorum demonte halde gönderilmektedir.

PTT kargo ile neredeyse her ile 6-8tl arasında tutuyor kargo eklemek istiyorum.

ibraksum

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
aksu
Merhaba hocam halen devam ediyormu satışınız, son durum nedir son fiyat nedir kargo dahil olarak?

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Kontraplak satışlarında bir sınırlama olmadığı sürece üretime devam  ;)

PTT kargo ile 6.5tl tutuyor kargo ücreti.Fan la vs ile uğraşmak istemeyenler için usb ile çalışan vantilatörüde ekledim.
Yeni nesil telefonların şarz cihazları ile de çalışabiliyor sıkıntı olmadan.İsterseniz pc ye bağlayın performans aynı.

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Merhaba İbrahim bey,yem temizleme makinası vantilatör dahil 27tl+6.5tl kargo ücreti toplam 33.5tl tutuyor.
Saygılar

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Video için telefonlardan ve tabletten izlemeye çalışınca telif hakkı sebebiyle engelliyor,fakat pc den bir sıkıntı gözükmüyor gibi duruyor bende.Müzik sebebiyle telif hakkısorunu veriyor düzelttim sanırım kısa zamanda düzelir.

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Bu hafta çok yoğun bir ilgi oldu,çok teşekkür ederim,bazı siparişler Hafta içine sarktı mecburen.
  Tekrar bir parti daha ürettim artık kutularda gönderime başlıyorum.Çekmecelerin üzerlerine de sevimli kümes hayvan tabloları işlenmiş vaziyette göze hoş görünsün diye ekliyorum.
  Umarım işlerinizi kolaylaştırıp memnun kalıyorsunuzdur.
Sistemi güncelledim,ek yerleri,kabuk karışmayı engelleyen bölme ekledim.
    Yakında jumbolarıma yaptığım cnc yuvalığı da paylaşacağım saygılar.
  Artık aşağıdaki resimde gördüğünüz kutuda elinize ulaşacaktır.
    Vantilatörün ön panelini çıkarıp ekstradan eklediğim vidalar ile gerekli bölüme montajlayınız.Pervaneler kargo aşamasında zarar görmesin diye ön panelini çıkarmadan yolluyorum.

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Selamlar uzun bir moladan sonra.
Muhtelif iş yoğunluğundan dolayı ne foruma girebildim ne de mesajlara cevap atabildim.Bunun için özür dilerim.
Yem temizleme kitimi geliştirip montajı daha kolay ve pratik hale getirdim bu geçen sürede.Çok kısa bir zaman içinde burada güncel versiyonu ekliyeceğim.
Şuanda içine koyacağım çekmeceleri netleştirmiş değilim ne tür birşey yapsam karar veremedim.

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
Beklemedeyiz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan_ay

Yeni Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
Ay
Kardeşim eline sağlık. Bundan halen yapıyor musun? Bize yapar mısın.  Fiyat ve telefon  bilgisi verirsen bir görüşelim

darkmantr

Yeni Üyemiz
Adı
BATUHAN
Soyadı
KARA
Mustafa hocam 1 adet bende satın almak isterim.  Foruma girmeye vakit bulduğunuzda özelden banka bilgileri vs atarsanız. Siparişi vermek isterim.

sniper772

Yeni Üyemiz
Adı
yalçın
Soyadı
akdoğan
selamın aleyküm abicim yapmış olduğunuz yem temizleme makinesinin satışına devam ediyormusunuz. birde videoda yazan telefon size mi ait.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
ANKARADA MEHMET ZİYNİ OLMASI LAZIM 40 TL ÇİFT FANLI ADAM O KADAR ORJİNAL YAPTIKİ ALMANYAYA GÖNDERMEYE BAŞLADI ARAT FACEDE..

Gökhan DURUKAN

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
DURUKAN
Bende araştırmıştım.Tek fanlı olanlar 50 tl çift fanlı olan lar 100 tl.Kuş pazarına Mehmet zihni bey geliyor ordan alınabilir.