ev (üretim)hanem ? yardım edebilirmisiniz ??

loyalist

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ak
1. takım yerli 
2. takım( erkek jumbo dişi ingiliz)
3. takım ( erkek show jumbo dişi  diğer takımdaki jumbo erkeğin kız kardeşi ) çiftleme sorunumu var anlamadım gitti

1. ile 3. takımın dişileri yuvada vakitte geçiyiryor baya ama  3 aydır yumurta yok 

daha çiftleştiklerinide görmedim 

mama veriyorum sularına vitamin katıyorum kuş kumu veriyorum gaga taşı  kalamar kabuğumudur nedir ondanda var ama  sonuç ......:( yok ne öneririsiniz

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Mehmet AK' Alıntı:
1. takım yerli 
3. takım ( erkek show jumbo dişi  diğer takımdaki jumbo erkeğin kız kardeşi ) çiftleme sorunumu var anlamadım gitti

1. ile 3. takımın dişileri yuvada vakitte geçiyiryor baya ama  3 aydır yumurta yok 

mama veriyorum sularına vitamin katıyorum kuş kumu veriyorum gaga taşı  kalamar kabuğumudur nedir ondanda var ama  sonuç ......:( yok ne öneririsiniz
Forumda araştırma yaparak konu ile ilgili yapılması gerekenleri okuyun.Gerekenleri yapın ve altın vuruş SABIR dır deyin gerisi olur...

soydemir1987

Üyemiz
Adı
rafet
Soyadı
soydemir
hocam süpervit ve evitse kullan evıtse yumurta yapımına yardımcı olur supervıtınde azdırma ozellıgı var kuslarını yenı attıysan bıraz daha bekle bazen 4 5 ay sonra bıle yumurta yapan oluyo...

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Bende evde bakıyorum, 2 takım var.
Kuşlara muhabbet kuşu üretimhanesi sesi dinlet :)
Faydası oluyor, hareketleniyorlar ve çiftleşiyorlar. Ben devamlı dinletiyorum.

loyalist

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ak
sabırı benden iyi kimse bilmez ( behsat ustam bilir )  bahtsız bedeviyi gibiyim çiftleşir yumurtlamaz yumurtlar  yumurtaya bakmaz binbir dertten sonra tüm takımları yeniledim  şimdi SABIR ile bekliyorum 

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
yerlilere bir şey diyememde jumbo ve ingilizler zor yavru verir onu bilirim ama yerliler vermesi lazım 3 ay ......... crazy

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Mehmet AK' Alıntı:
1. takım yerli 

kuşlrın şuan nerede duruyor muhtemelen senin odanda veya çok fazla kullanılmayan bir odada diye düşünüyorum o kuşların sessiz sakin kendilerine ait bir yere ihtiyacı var at kardeşim bikenara ( at dediysekte söz misali ) günde 2 kere kontrol ve mama vermeye veya yemtazelemeye neyse işte yanlarına gir başka bişi yapmana gerek yok kuşlara sakin huzurlu bir ortam sunmadıkça hep sorun çıkacaktır bunu unutma saygılar Rabbim gönlüne göre versin

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Evet zor bir durum beklemek insanı gerer... Hayvanların bulunduğu ortadan tutun ısısı aldğı işik nem verdiğiniz yeme kadar bazen her seyden etkilenebiliyorlar. Bulınduğu kafesin büyüklüğü ve küçüklüğü bile hayvanı strese sokup eşleşmesini engelliyor.
bulundukları ortamı kafeslerini resmini çekersen biraz daha belki bir seyler çıkar fikir olarak...
Ama en büyük anahtar her zamani gibi beleyip sabır göstermek...

loyalist

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ak
kuşlar  balkondan bozma bir odada üst üste sıralı şekilde asılı duruyorlar  mamaya ( kabak salatalık  havuç yumurta patates katıyorum    spreyle banyalarını yaptırıyorum  mamaları  kabında  bi yemlikte kum bi yemlikte nijer var  yemleri kanarya yemi nijer ve sarı darıdan  kendim karıştırdım.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Eşlerin fotoğraflarını yüklerseniz daha faydalı bilgiler verebiliriz sabır tabiki önemli bir faktördür fakat kızışmamış bir taraf, olgunlaşmamış bir eş, üreme şartlarına elverişsiz bir ortam, aynı cinsiyette iki kuş v.b. gibi sıkıntıları daha önce gördüğümüz için fotoğraf yüklerseniz çok daha güzel cevaplar alırsınız.