ev üretimi hakkında...

engin54

Üyemiz
Adı
ENGİN
Soyadı
DİKER
evde muhabbet kuşundan yavru almak için pvc kafes mi iyidir.kendinden yuvalıklı yada yuvalık takılan.yoksa tel kafes mi?en uygunu sizce hangisi ona göre kafes almak istiyorum...

Erdem Demir

Üyemiz
Arkadaşım ben uzun süre PVC kafes kullandım ama evde verim alamadım. Belki üretim ortamında sürü psikolojisinden kaynaklı PVC kafeslerden verim alınıyor olabilir lakin çift sayınıza da bağlı ancak PVC kafesten evde verim alamadım ben. Tel kafese dönüş yaptım. Ama temizlik anlamında gerçekten çok rahat kafesler PVC kafesler.

Erdem Demir

Üyemiz
Ben kendi adıma 2 çiftle PVC kafeste verim alamadım. Tel kafese koyar koymaz kuşlar yuvalığa girip çıkmaya başladı ve mutlular. 1 çiftin bakımı ve temizliği bence siizi yormaz.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
2 katlı pvc kafes alınız yada  yanyana olan turden  2 çiftle istediğiniz yavru alma zevkine nail olmuş olursunuz... tek çift tavsıye etmem.. Burak AKKUS arkadasımızın  2 katlı pvc  kafesi ideal tipte.. 2 çift olusuda  yumurta yavru kaydırma ve bakımda size yardımcıda olur

engin54

Üyemiz
Adı
ENGİN
Soyadı
DİKER
peki kendinden yuvalıklı pvc kafesler mi plastik folluklu yoksa pvc kafese tahta yuva mı daha iyidir.