ev üretimi lütfen yardım.

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
değerli forum üyeleri uzun süredir sizleri takip ediyorm ve üretim konusunda size sorularım olacak gecen yaz genc 1 çift aldm dişim erkekten daha küçüktü ve aklınıza ne geliyorsa mineral,energy blokları mürekkep balıgı kemği falan kafeste mevcut dişi kuşumun gagası kahverengi ve erkek kuşumda tek ayağını sırtına atmasına ragmen çiftlesme gerceklesmedı daha goremedm dişi yuva ile cok ılgılenıyor yuvada kalıyor bu süreçte erkek kuşum tek ayagını tele atıp bıldıgın kur yapıyor.Kafesn konumu arka kapalı balkonda yuksek bır seviyede duruyor  ama ne yapsam yavru alamadım 2 aydır dişinin gagası kahverengi erkek dişiye kusuyor kaşıyorlar birbirlerini sorun yok ama bu süreci hızlandırmam için neler yapmam gerekiyor ? yardımcı olursanız sevinrim değerli forum üyeleri...

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Kuşlarınız zaten anlattığınıza göre kızışmış sizin şuanda tek yapabileceğiniz Sabır. kuşları rahatsız etmeyin sadece ihtiyaçlarını gidermek için yanaşın onlar doğru zamanda zaten işlerini bilir.

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
benim anlam veremediğim sabır konusunda sıkıntı yok zaten genç aldığım için sabretmeyi göze aldım ama dişi çiftleşme konusunda biraz isteksiz davranıyor gibi geliyor yoksa ihtiyaclarını gideriyor yumurtlaması için 1sene olacak aldığım zmanda en azından 5 aylıklardı yani ..nijerde vermek istemiyorum doğal yolla olsunlar diye..

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
çere rengi kahverengi ise zaten kızıştığını gösterir kuşları rahatsız etmeyin onlar gerisini halleder.

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
cevap için teşekkür ederm benm anlayamadğm zaten 2 aydır çere rengi koyu kahverengi yumurtlamasını hızlandırmak için neler yapmam gerekiyor

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:
Kuşlarınız zaten anlattığınıza göre kızışmış sizin şuanda tek yapabileceğiniz Sabır. kuşları rahatsız etmeyin sadece ihtiyaçlarını gidermek için yanaşın onlar doğru zamanda zaten işlerini bilir.
[/quot

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Mamalarını eksik etmeyin ek olarak havuç verebilirsiniz başka birşey yapmanıza gerek yok.

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
bu arada yuvalıkta talaş falan yok kendi gagalıyordu öle yani..yuva temizliği nasıl olmalıdır?

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:
Mamalarını eksik etmeyin ek olarak havuç verebilirsiniz başka birşey yapmanıza gerek yok.
mama falan vermiyorum havuçta meyve sebze yediremedim ne kadar denesemde..

halill

Yeni Üyemiz
mama şart erkege takviye lazım anladıgım kadarıyla dişi hazır talaş koyorsan iyi olur çok koymamak şartı ile foto koyman mümkünmü daha iyi bilgi alabilmen için ustalardan

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
erkek yuvalığa girmiyor denecek kadar az giriyor kapısnda bekliyor dişiyi izliyor falan dişi kafasını uzattğnda kur falan yapıyor öle yani..erkeği güçlendrmek anlamında mama nasl yapblrm ki?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
kuşunuz dişiye yem kusuyorsa rahat bırakın her şey yolunda işte
illa sizin önünüzde o işi yapmazlar:):)

kutay19

Takipçi Üyemiz
Adı
HAKKI
Soyadı
ÇETİN
benimde böyle bir çiftim var yavru iken almıştım ikisinide aradan neredeyse 6 ya geçti erkek 8 aylığı geçti dişi de 7 aylığı geçti...
ikisininde kızışmış olduğunu görüyorum... dişinin ceresi koyu kahverengi oldu. erkek ise istekli fakat dişi yanına  yanaştırmıyor. arada bir öpüşüyorlar ama ilerisi olmuyor. dişi ve erkekte ikisinde de kur hareketleri var. fakat nedense dişi kızıştığı halde çiftleşmiyor... yuvadan da korkuyor sanırım hiç girdiğini görmedim yanına bile yaklaşmıyor yuvanın erkek te aynı şekilde yuvaya hiç girmiyor...6 aydır sabrediyorum ama bu dişi beni ayar ediyor... bekleyeceğiz bakalım hanımefendinin canı ne zaman isterse artık o zamn olacak bu iş inşallah..