EV ÜRETİMİ ŞAPI KAYNATSAN OLURMU ŞEKER CİNSİNİ SEVDİĞİM CİNSİNE ÇEKER

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞLAR EV ÜRETİMİ ADI ALTINDA KONUDA TARTIŞMA AÇMIŞLAR BENDE HERKES OKUSUN DİYE BURAYA KONU AÇTIM İLLAKİ EV İLE KÜMES DEĞİŞİR AMA ÇOK AZ BİR ŞEKLİYLE AMA BU HİÇ OLMAZ YADA ÇOK DÜŞÜKSE O ZAMAN BŞLIKTAKİ ATASÖZÜNE DİKKAT ÇEKERİM PETLERDEN ALINAN KUŞLAR NE EVRELERDEN GEÇMİŞLER AÇ KALMIŞ BAKICI TARAFINDAN KUŞ ACEMİ SAHİBİ ACEMİ BU PLATFORMDA NASIL SORULARLA KARŞILAŞILIYOR SİZLERDE ŞAHİTSİNİZ EV ÜRETİCİLERİNE ŞİDDETLE TAVSİYEM YAKINLARINDA BU İŞİN USTASI DEMİYORUM BİRAZ KUŞTAN ANLAYAN EN AZ BAKIM KONUSUNU İYİ BİLEN ARKADAŞLARDAN KUŞLARINI TEDARİK ETMELERİ  HİÇ BİR ÜRETİCİMİZİN ELİNDEDE İŞ YAPMAYAN VERİMSİZ KUŞUN YAVRUSU ZATEN OLMAZ  ANCAK ISKARTASI OLUR ODA YA YAŞLI YADA KISIRDIR SİZ SİZ OLUN BU İŞE GÖNÜL VERDİYSENİZ ZEVK ALACAKSANIZ İYİ BİR IRK İYİ BİR BAKICI TERCİHİNİZ OLSUN EKSİKLERİM VARSA ARKADAŞLAR TAMAMLARLAR ZATEN SLM

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Abi işe ilk başlayanlar ucuzuna kaçıyor sonra pahalıye denk geldiğini anlıyor ama iş işten geçiyor
malum oda kuş oda kuş sendromunu

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Kemal AKBULUT' Alıntı:
ARKADAŞLAR EV ÜRETİMİ ADI ALTINDA KONUDA TARTIŞMA AÇMIŞLAR BENDE HERKES OKUSUN DİYE BURAYA KONU AÇTIM İLLAKİ EV İLE KÜMES DEĞİŞİR AMA ÇOK AZ BİR ŞEKLİYLE AMA BU HİÇ OLMAZ YADA ÇOK DÜŞÜKSE O ZAMAN BŞLIKTAKİ ATASÖZÜNE DİKKAT ÇEKERİM PETLERDEN ALINAN KUŞLAR NE EVRELERDEN GEÇMİŞLER AÇ KALMIŞ BAKICI TARAFINDAN KUŞ ACEMİ SAHİBİ ACEMİ BU PLATFORMDA NASIL SORULARLA KARŞILAŞILIYOR SİZLERDE ŞAHİTSİNİZ EV ÜRETİCİLERİNE ŞİDDETLE TAVSİYEM YAKINLARINDA BU İŞİN USTASI DEMİYORUM BİRAZ KUŞTAN ANLAYAN EN AZ BAKIM KONUSUNU İYİ BİLEN ARKADAŞLARDAN KUŞLARINI TEDARİK ETMELERİ  HİÇ BİR ÜRETİCİMİZİN ELİNDEDE İŞ YAPMAYAN VERİMSİZ KUŞUN YAVRUSU ZATEN OLMAZ  ANCAK ISKARTASI OLUR ODA YA YAŞLI YADA KISIRDIR SİZ SİZ OLUN BU İŞE GÖNÜL VERDİYSENİZ ZEVK ALACAKSANIZ İYİ BİR IRK İYİ BİR BAKICI TERCİHİNİZ OLSUN EKSİKLERİM VARSA ARKADAŞLAR TAMAMLARLAR ZATEN SLM
+ 1

Konu biraz farklı ama üretim işi de buna benziyor.

Abi ağzın bal yesin, daha dün üretimhanenin yanındaki komşu geldi, evde 1 çift muhabbeti varmış, 4 aydır yuvalık takılı, yumurtluyor ama yavru çıkaramadım dedi, kuşlarını getir bakayım dedim, getirdi, petshoptaki kişi (kimse üzerine alınmasın, istisnalar olabilir) kuşların ikisini de dişi vermiş , geri götürünce biraz daha bekle, yavrularlar diye adamı aynı kuşlarla evine geri göndermiş.

Komşum da bekliyor yumurta geldi yavru neden çıkmıyor diye :)

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
Ömer ADAM' Alıntı:
Abi işe ilk başlayanlar ucuzuna kaçıyor sonra pahalıye denk geldiğini anlıyor ama iş işten geçiyor
malum oda kuş oda kuş sendromunu
çok şükür 1 senede anca toparladım.artık kendi yavrularımla yola devam.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bende çok gördüm iki erkeği yada iki dişiyi eş diye satanları zaten adamlar işin parasında kendileride bilmiyorlasr hangisi erkek hangisi dişi