EV ÜRETİMİ

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
Herkese selamlar, saygılar.
yaklaşık 1 yıldır tek beslediğim erkek muhabbet kuşuma geçen hafta eş aldım.Ve üretime uygun salma kafes.Amacım hobi amaçlı üretim yapmaktı.Ancak hesaplamadığım 2 sorun oldu:

Birincisi ve benim için en önemlisi(evim küçük ve 2 oda ) temizlik problemi.Salmaya tül takamadığım için ortalık çöplük gibi oldu.

İkincisi ise dişi saldırgan çıktı,erkeği hırpalıyordu,ben de yaırmak zorunda kaldım.Büyük bir ihtimal değiştireceğim.Bu konuda da tavsiyelerinizi bekliyorum.
Benim sizden ricam özellikle evinde besleyen arkadaşların bu temizlik problemine ne gibi çözümleri oldu,yardımcı olabilirler mi?
Teşekkürler.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Ben sekiz gözlü pvc kafeste besliyorum. Önlerinde yem dökülmesine karşı koruma var ve tülle kapatıyorum.2 günde bir temizlik şart.

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Ben sekiz gözlü pvc kafeste besliyorum. Önlerinde yem dökülmesine karşı koruma var ve tülle kapatıyorum.2 günde bir temizlik şart.
Kafesinizin resimlerini yükleyebilir misiniz acaba? Çok yardımcı olur bana.Teşekkürler.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
GÜLÜ NASIL DİKENSİZ SEVEMİYORSANIZ BU İŞİNDE TÜY TOZ VS VS OLMADAN OLMUYOR... YAPABİLECEĞİNİZ SADECE BU DURUMU BİRAZ MİNİMUMA İNDİREBİLMEK (KAFESE TÜL CAM VS VS) VE GÜNLÜK BAKIM...

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Üretimhane resimleri bölümünde hobihanemden kareler bu konunun içinde görebilirsiniz.

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
sırf bu yüzden balkonu kapattırdım 4 mt2 yerim oldu :)

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Ev içinde zor oluyor temizliği hiç bitmiyor.Toz dan kurtulmak mümkün değil. O yüzden balkonu kapattım küçük ama yetiyor.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Habil TANTA' Alıntı:
GÜLÜ NASIL DİKENSİZ SEVEMİYORSANIZ BU İŞİNDE TÜY TOZ VS VS OLMADAN OLMUYOR... YAPABİLECEĞİNİZ SADECE BU DURUMU BİRAZ MİNİMUMA İNDİREBİLMEK (KAFESE TÜL CAM VS VS) VE GÜNLÜK BAKIM...

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
bu iş 2 kuştan fazla oldumu evde kesinlikle yapılmaz hobide olsa  imkanı yok uçan kabukları veya tüy zamanı tüyleri engellemek imkansız ya dediğiniz odayı gözden çıkarıp kullanıma kapatın veya balkonu kapattırın kolay gelsin... friend

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
1 takımdan fazlası hobide olsa olmaz yaz ayı geldi..1 den fazlası koku yapar ne kadar temizlesenizde..başa çıkamazsınız

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Üretimhane resimleri bölümünde hobihanemden kareler bu konunun içinde görebilirsiniz.
Resimler silinmiş,biliyorum zahmet olacak ama 1-2 resim yükleyebilir misiniz?
Saygılar...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Box türü kafes sizin açınızdan daha uygun olur. Ayrıca uzun süre tek başına beslenmiş kuşu eş tutturmanız biraz zor olacaktır.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Habil TANTA' Alıntı: