ev üretiminde tek çiftten yumurta alamadım

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Tam üç çift denedim. Olmadı. Bu muhabbet kuşları birbirlerinin sesinden tahrik olup yumurta yapıyorlar gibi geldi bana. Acaba evde iki çift mi yapsam. Böylece iş daha mı kolaylaşır? Şimdiki çiftimin daha önce yumurta yapmışlığı var. ama şimdi evde pek bir şey yapmıyorlar. Üstadlardan soruma yanıt nekliyorum.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
bir kaç çift olduğunda kuşlar daha bir motive oluyor.

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Bende evimde hobi amaçlı muhabbet besliyorum ve arkadaşlarında dediği gibi en ideali 2 çift ..bende şuan 4 çift var ve3 çiftinden yavru alıyorum..ama tabiki yavru almak 1 çift yapınca hemen olmuyor..bu bakım düzenli beslenme mama ve vitamin destekleriyle oluyor..

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
ben de iki çift bakıcam bakalım.

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Bencede 2 çift en iyisi benim gibi 5 çift beslersen her gün temizlik yapmak zorunda kalırsın  smileki smileki smileki

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Kuzeey abicim evde üretim almak okadar kolay degıl eger evde ılla alıcam dıyosan kuslar cok alısmaları lazım ortama ben haftada 3 sefer ucuruyorum ortama alışsın diye suanda gayet iyi üretim alıyorum cok sukur ama alıcaksana kuş üretimden alma sen bılırsın yıne alma deme sebebım kalabalık kuslara alısıyolar sonra eve alıstırmak  zor olur yavru al 1 çift öyle yap yoksa kolay kolayına alamassın unutma bu kuslar kıskanc hayvan

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
evde üretim yapmak için kuşları ucurmayın diyorlar siz ben haftada 3 kez ucuruyorum diorsunuz ben bu işi anlamadım bende evde tek çiftle uğraşıyorum.ucurup ucurmama konusunda net bi cvp alamadım.

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
ben yavruyken alıp eş yaptım şimdi 6 aylıklar dişi kızışmaya başladı. bakalım eğer olumlu sonuç alırsam paylaşırım sizde yavru alıp eş yaparsınız