Evcil Erkeğe Eş Hakkında

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
Merhaba arkadaşlar, bizim erkek muhabbetimiz evcil ve şu an 13 aylık. 5 aylıkken ona bir eş almıştık fakat bundan 1 hafta önce dişi vefat etti. Eş seçtirmemiştik ve anlaşamadılar. Eş tutmamışlardı. Dün yeni bir eş aldık fakat bu sefer erkeğe seçtirdik. (Dişimiz ve erkeğimiz :) http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,15415.0.html)Dün ve bugün maşaallah aralarından su sızmıyor ancak sormak istediğim soru var.

1- Muhabbetlerimiz evin salonunda değil, başka bir odada. Eski eşiyle beraberken biz sık sık dışarı çıkarırdık onları ve hata yaptığımızı gördük. Şimdi çıkarmıyoruz fakat çok sık bizi çağırıyor erkek. Bu bir sorun mudur? Ne yapmalıyız?
2- Birkaç kere kum ve yem değiştirmek için kafese elimi sokmak zorunda kaldım. Kafese elimi soktuğumda erkek dişiyi hafifçe sinirli bir şekilde gagalıyor. Bu normal mi?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
evcil kuşlarda biraz zaman gerek tecrübesizlik falanda oluyor. kafesin rahatsız edilmeyen yerde olması güzel bir durum sizden ayrı durmasına üzülmeyin çünkü yanında eşi var ve onlar bir birine yeter :) çift kuşların uçurulması tavsiye edilmiyor :) siz bakım temizlik beslenmesini yapın gerisini onlar yaparlar :)

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Sayra SENSES' Alıntı:
evcil kuşlarda biraz zaman gerek tecrübesizlik falanda oluyor. kafesin rahatsız edilmeyen yerde olması güzel bir durum sizden ayrı durmasına üzülmeyin çünkü yanında eşi var ve onlar bir birine yeter :) çift kuşların uçurulması tavsiye edilmiyor :) siz bakım temizlik beslenmesini yapın gerisini onlar yaparlar :)
+1

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için üstatlar

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
Arkadaşlar 2. sorunumuz sürekli ilerliyor gibi. Bugün 2 - 3 defa erkeğin dişiyi üst tünekten aşağıki tüneklere kovaladığını-düşürdüğünü gördüm. Onun haricinde kaşımalar ve öpüşmeler de devam ediyor. Ancak yem kusmaya tanık olmadım. Yorumu olan var mı acaba?

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
Erdi ARIKAN' Alıntı:
Arkadaşlar 2. sorunumuz sürekli ilerliyor gibi. Bugün 2 - 3 defa erkeğin dişiyi üst tünekten aşağıki tüneklere kovaladığını-düşürdüğünü gördüm. Onun haricinde kaşımalar ve öpüşmeler de devam ediyor. Ancak yem kusmaya tanık olmadım. Yorumu olan var mı acaba?
yardımcı olabilecek var mı acaba?

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ELE ALIŞIK KONUŞAN TEK BESLENEN ERKEKLER RAHIP
DİŞİLERDE RAHIBE DİYORUM EŞLEŞSEDE ZOR OLUR DENEMEKTE FEYDE VER SUPRIZ YAPABİLİYORLAR KOLAYGELSİN KAKIMİYET DİŞİLERDE OLSADA KAFES HAKIMIYETİ ÖNCEKİ KAFESE ALIŞIK OLANDADIR SLM

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
Kemal AKBULUT' Alıntı:
ELE ALIŞIK KONUŞAN TEK BESLENEN ERKEKLER RAHIP
DİŞİLERDE RAHIBE DİYORUM EŞLEŞSEDE ZOR OLUR DENEMEKTE FEYDE VER SUPRIZ YAPABİLİYORLAR KOLAYGELSİN KAKIMİYET DİŞİLERDE OLSADA KAFES HAKIMIYETİ ÖNCEKİ KAFESE ALIŞIK OLANDADIR SLM
Teşekkür ederim cevabınız için Kemal Bey, sanırım yapılabilecek bir şey yok. Ama anlaşmaları çok iyi erkek ara ara bu şekilde davranmasa...