Evcil erkek kuşa eş almak

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
Arkadaşlar evcil bir kuşum var 4 kelime konuşuyor. Ele gelen ve 1.5 yaşında erkegime canı sıkılmasın diye bir eş aldım . İyiymi ettim kotumu bilemedim. Sizce eş tutar mı. Tek çiftten yavru alınır mı .

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
Kavga etmeden durabilirler mi . Tek baksam kuşa sizce nasıl olur. Ben yavrudan çok canı sıkılmasından yana aldım .

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
anlaşmaları yeterli olacaktır kavga etmemeleri için, erkeğe eşini seçme şansı tanıyın o zaman pek sorun olmaz. gayet iyi çiftleşirler de yavrular da alırsınız. tabi ki de her canlının doğasında var sıkılır tabi ister istemez eş ister soyunu devam ettirmek ister. eş almakla iyi yaptınız ama iyice gözlemleyin kavga etmesinler.

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
evcil kuşlar eş tutma konusunda biraz sıkıntılı oluyor  ve uğraştırıyorlar bazen ama kimi zamanda bi kerede eş tutabiliyor

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
neden tutmasın ki. tabi normal kuşlara göre biraz zor olabilir ama çok büyük bi fark yoktur sıkıntı yok yani eşini kendisi seçerse daha çabuk birbirilerine alışırlar. benim erkek kuşumda evcil ama ona eş getirdiğim gibi hemen ilgilenmeye başladı ve maşallah diyim çok güzelde bir çift oldular.