S slmylcn Takipçi Üyemiz Katılım 13 May 2013 Mesajlar 241 Konum BALIKESİR Adı selim Soyadı yalçın 25 Nis 2014 #1 Mrb arkadaslar daha önceden konu acildiysa kusura bakmayin. 8 aylık ingiliz kirmasi evcillesmis konuşan muhabbet kusum var. Es almayi düşünüyorum fakat es tutmaz diyorlar. Bilgisi ve tecrubesi olan arkadaslar paylasirmi?
Mrb arkadaslar daha önceden konu acildiysa kusura bakmayin. 8 aylık ingiliz kirmasi evcillesmis konuşan muhabbet kusum var. Es almayi düşünüyorum fakat es tutmaz diyorlar. Bilgisi ve tecrubesi olan arkadaslar paylasirmi?
A alibeyk Uzman Üyemiz Katılım 16 May 2012 Mesajlar 4,345 Konum İstanbul Adı mert Soyadı aydın 25 Nis 2014 #2 tutar....
M mehtapyılmaz Uzman Üyemiz Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 1,484 Konum Ankara Adı Mehtap Soyadı Yılmaz Maraşlıoğlu 25 Nis 2014 #3 Tutan tutuyor ama bazen zor oluyor benim kuşum hala tutmadı. Diğer kuşlardan korkmuyor oynuyor filan ama henüz eş tutmadı malesef.
Tutan tutuyor ama bazen zor oluyor benim kuşum hala tutmadı. Diğer kuşlardan korkmuyor oynuyor filan ama henüz eş tutmadı malesef.
G Gökhan YILDIZLI Uzman Üyemiz Katılım 19 Eyl 2012 Mesajlar 1,998 Konum ANKARA Adı Gökhan Soyadı YILDIZ 25 Nis 2014 #4 sizn şansınıza ve erkeğinizin baskın olmasına bağlı, yani konuşsa bile dişiyi yola getirebilecek baskınlıkta olmalı
sizn şansınıza ve erkeğinizin baskın olmasına bağlı, yani konuşsa bile dişiyi yola getirebilecek baskınlıkta olmalı
M mahsun ece Takipçi Üyemiz Katılım 11 Haz 2013 Mesajlar 248 Konum Diyarbakır Adı Mahsun Soyadı ECE 25 Nis 2014 #5 Mert AYDIN' Alıntı: tutar.... Genişletmek için tıkla ... +1
S slmylcn Takipçi Üyemiz Katılım 13 May 2013 Mesajlar 241 Konum BALIKESİR Adı selim Soyadı yalçın 25 Nis 2014 #6 teşekkür ederım