Evde 1 çift kuş ile verim alan arkadaşlar ??

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Selamün Aleyküm

Evde tek çiftle verim alan arkadaşlarımız evde kafeslerinin konumu hakkında bilgi verebilir mi ?

Hatta evde bulundurdukları yerin fotosunu çekerlerse bizde ona göre bir yer seçeriz maksat :)

Kuşların bulunduğu yerde mi kalıyorsunuz yoksa yanlız bir odadalar mı ?

Uyku düzenleri hakkındada bilgi verebilirler mi ? ışıklar belli saatlerde mi kapanıyor yoksa fark etmiyor mu ?

Kuşlara ne kadar zaman ayırıyorunuz ? Verdiğiniz zamanda neler yapıyorsunuz kuşlarınız için ?

Mamalarını hangi aralıklarla veriyorsunuz ?

Anlıcagınız Evde Tek çiftle nasıl verim alabiliriz . en kısa sürede

Yusuf BÜLGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
BİLGİN
Evde belediğim kanaryalardan yavrular alıyordum.Ama muhabbet kuşundan henüz yavru alamadım.Dişimide kaybettim. Yeni bir dişi bakıyorum.

esoesli

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
ak
slm.kuştan kuşa degişir ben bir ay evvel ayrı ayrı petshop tan iki kuş aldım oturduğumuz salonda bakıyorum masallah hiç banamısın demediler yanımızda rahatsız olmadılar çiftleştiler  şu an altında dört yumurta var kontrolü yaptım ikisi dolu yumurtaların ikisi yeni daha anneleride hiç sesten rahatsız olmuyor yatıyor yumurtalara.bence bu biraz şans işi.çok fazla ürkek kuş almayın.ben elimi kafese sokuyorum saga sola kaçısıyorlar,dokunduğum zaman ıssırmıyorlar..denemeye değer bence!

deryam42

Yeni Üyemiz
Adı
derya
Soyadı
demir dudu
slm benimde 1 çift muhabbet kuşum var aynı odada salonda kalıyoruz geceleri ayrı odalardayız onlarada gece lambası takıyorum şimdi altında 5 yumurta var ama bilmiyoruz yumurtalar dolumu boş mu inşallah ilk yavru bugün çıkması lazım inşallah çıkarsa burdan paylaşırım