Evde beslediğimiz Çifti Dışarı Salma

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Merhaba arkadaşlar ele kola alışık kuşuma eş aldım.4-5 Gün oldu sanırım yanlız herkez yavru almak istediğin kuşu dışarı salma diyolar acaba sakıncası nedir? Şimdi ikisi beraber çıkıyolar aynı yerleri geziyolar beraber benim arkadaşımın çiftinin dişi olanıda aynı durumda alıştıktı hergün salmasına rağmen şu anda 3 adet yumurtası var ve yatmakta

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
kuşlarını salmadığın zaman birbirleriyle daha fazla ilgileneceklerdir.

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Muhtemelen o yumurtalardan yavru çıkmaz. Siz hamile kadının hoplayıp zıplayıp halay çektiğini falan gördünüz mü? C:)

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Uğur ATA' Alıntı:
Muhtemelen o yumurtalardan yavru çıkmaz. Siz hamile kadının hoplayıp zıplayıp halay çektiğini falan gördünüz mü? C:)
Aynı durum değil ki hocam kuşlar henüz tam eş bile tutmadılar + Çiftleşme zamanlarına çok var bu gidişle

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
Uğur ATA' Alıntı:
peki doğada bunlar nasıl çoğalıyorlar o zaman çiftleşen veya yumurtlayacak dişi yuvadan hiç çıkmıyormu ? bye_happy

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Hasan YILDIZ' Alıntı:
peki doğada bunlar nasıl çoğalıyorlar o zaman çiftleşen veya yumurtlayacak dişi yuvadan hiç çıkmıyormu ? bye_happy
Aynen Bence incelenmesi gereken bir konu doğadaki muhabbet kuşları bi kafes içinde yaşamıyor . Ama çok güzel bi şekilde çoğalabiliyorlar

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
onların etraflarında insanlar veya farklı şeyler yok sadece ağaçlar ve muhabbet kuşları var zaten dişi kuş yuvadan sürekli çıksa yumurta soğur ve bozulur sizin evin içinde salmanız iyi olmaz eğer üretmicem diyorsanız sala bilirsiniz bir problem olmaz.

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:
onların etraflarında insanlar veya farklı şeyler yok sadece ağaçlar ve muhabbet kuşları var zaten dişi kuş yuvadan sürekli çıksa yumurta soğur ve bozulur sizin evin içinde salmanız iyi olmaz eğer üretmicem diyorsanız sala bilirsiniz bir problem olmaz.
Benim kastettiğim yumurtladıktan sonra değil ki hocam . Eş olma aşamalarında

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
benim bi çiftim vardı ikiside yavruydu 3-4 aylıktı bize yakınlardı kafesten bıraktığım zaman beraber uçar kapının üstüne konup birbirlerine sokulup uyurlardı izlemesi bile çok büyük zevkti çiftden birini çıkarsam kafesin üstünden ayrılmazdı malesef dişisi çok erken aramızdan ayrılmıştı..