evde hobisel çift besleyenlere sorum

paccman

Üyemiz
arkdaslar  çift  olarak beslediğiniz  kuşlarınızın kafes dışına çıkma istekleri  ve birbirleri  ötme ne kadar sürmektedir

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
mehmet bey ben evimde besliyorum çift olarak özelliklesabah 7ile 10 arası baya etkili ötüyorlar ama sonrasında pencere açık olmadığı sürece ve evde çok ses yoksa ötmüyorlar ama pencere açık olursa dışarıdaki kuş seslerine karşılık veriyorlar çıldırıyorlar :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
TAMAMEN DIŞLARDAN GELEN SESLERE BAĞLI  GECE  MÜZİK DİNLERSEN DAHİ SİZE KARŞILIK VERECEKLERDİR...SABAH  VE  ÖĞLEN ARASIDA  AKTİF ÖTÜŞLERİ VARDIR.....LAKİN YÜKSEK SES TE OLDUGU KADAR ETKİLİDEĞİLDİR...YÜKSEK SES BİR NEVİ ÇAĞRIŞIM GİBİDİR.....

Doğan ÇAĞLAR

Üyemiz
Adı
Doğan
Soyadı
ÇAĞLAR
bizim ev 9 da aydınlandığı için o zaman başlıyorlar alarm gibiler. bir kaç saat öterler bacak atma teşebbüsleri falan :) bi de akşam ışığı açtığımızda da iyi öterler. artı arkadaşların dediği gibi sesle alakalı durumlarda

paccman

Üyemiz
odada  2 kişi kalıyoruz da  birazda  geç kalkarız ondan  sordum tekk kuş da  aynısını yapıyor
pencere açıksa  öter sağolun arkadaslar biraz kararsız kaldım

Doğan ÇAĞLAR

Üyemiz
Adı
Doğan
Soyadı
ÇAĞLAR
aynı odada olacaksanız kuşlarla rahatsız eder kesin ışık durumuna göre 7 8 9 gibi ötmeye başlarlar

paccman

Üyemiz
kuş sesi  yok etrafta ama  büyük ihtimal sizin dediğiniz gibi olur

E

elaziz2316

Guest
    Kuşu havasız bırakmayacak bir şekilde akşamdan koyu renk bir bez vs. ile kafesi öretsen, sabahın erken saatlerinde ötmeye başlamaz.