Harun AVCI' Alıntı:Apartman Dairesinde Kuş Besleyenlerin (Benim Gibi) Allah Yardımcısı Olsun. rotfl rotfl
Harun AVCI' Alıntı:Apartman Dairesinde Kuş Besleyenlerin (Benim Gibi) Allah Yardımcısı Olsun. rotfl rotfl
adfsdafdsfadsa sesli güldüm akşam akşamBurak SİPAHİ' Alıntı:3 ÇİFTTEN SONRA SABAH ALARM KURMANA GEREK YOK GÜNEŞİN DOĞMASIYLA ZATEN SENİ YÜZDE YÜZ UYANDIRIRLAR O KADAR DİYEYİM SANA
+1Gökhan YILDIZLI' Alıntı:benim evde 5 çiftim var insan belli bir süre sonra alışıyor
böyle yapmanız yanlış...Mehtap YILMAZ' Alıntı:Üç çift birde tek erkek muhabbetim var bende ikinci katta oturuyorum şikayet olmadı çok şükür ama daha fazlası sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Kafeslerin tüllerini silkelerken biraz çekiniyorum altta ki birşey diyecek diye ama camları kapalı değilse silkelemiyorum.
Geçmiş olsun inş problem yoktur.Mustafa GÖKKOYUN' Alıntı:1 hafta önce 3. Çiftimi getirdim eve.(erkek inglz, disi cek)
6 gündür hastanede olduğumdan evde ne olup bitiyor bilmiyorum.inseallah sıkıntı olmuyordur.![]()