EVDE MUHABBET KUŞU SAYISI

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Üç çift birde tek erkek  muhabbetim var bende ikinci katta oturuyorum şikayet olmadı çok şükür ama daha fazlası sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Kafeslerin tüllerini silkelerken biraz çekiniyorum altta ki birşey diyecek diye ama camları kapalı değilse silkelemiyorum.

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Burak SİPAHİ' Alıntı:
3 ÇİFTTEN SONRA SABAH ALARM KURMANA GEREK YOK GÜNEŞİN DOĞMASIYLA ZATEN SENİ YÜZDE YÜZ UYANDIRIRLAR O KADAR DİYEYİM SANA
adfsdafdsfadsa sesli güldüm akşam akşam

2 çift jumbolobolo 7 de yavru kardeşlerim var.Burak beyin dediği gibi oluyor aynen  smileki smileki smileki

C

canq

Guest
valla bende 3 çift damızlı takımım 7 tane eşşiz ve bir çiftte kanaryam var aynı odadayız komşulardan yana sıkıntı yok ama ilk başlarda güneş doğar doğmaz bağırdıklarından dolayı uyuyamıyordum çözümü siyah güneşlikle buldum huzura erdim uykudan kalkınca hemen güneşliği kaldırıyorum :D

Adı
Nihat
Soyadı
SOYUMTÜRK
Komşuları bi tarafa koydum ben hanımın dırdırından bıktım 2 çift muhabbet için dükkan tuttum. Allahıma bin şükür aldığım en doğru kararmış şimdi rahatım beyde yok 27 adet kuşum oldu hepside kendi üretimim sattıklarım yem parasını karşılıyor

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
benim evde 5 çiftim var insan belli bir süre sonra alışıyor
+1

Bende evde üretim yapmaktayım. 7 yavrum + 1 tane ayrı ev maskotu mubişimiz + 5 çiftte üretim için olan kuşlarım vardır. Bana sorsanız benim için sorun yok :) Komşulardan yanada bir şikayet gelmedi , Fakat ev sakinleri pek memnun olmuyor belli bi süreden sonra onlara işgence geliyor kuşlarınız :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Üç çift birde tek erkek  muhabbetim var bende ikinci katta oturuyorum şikayet olmadı çok şükür ama daha fazlası sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Kafeslerin tüllerini silkelerken biraz çekiniyorum altta ki birşey diyecek diye ama camları kapalı değilse silkelemiyorum.
böyle yapmanız yanlış...
alt kattakinin camı kapalı olabilir ama sizde biliyorsunuz bu tüyler hemen uçuyorlar hemde her yöne , çocuğu astım olan veya bebeği olan insanlar var..
girin banyoya açın musluğu su yere aksın, tülüde sirkeleyin, ne evinize ne dışarıya bir sürü tüy bulaşmamış olur, tüldeki bütün tüyler direk suya karışır...

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
bence apartman dairesinde bir çift bile komşulara gürültü gitmesine sebep olur. özellikle sabah 5 te öttüğü zaman işinden gücünden geç saatte gelmiş ve özellikle hafta sonları dinlenmek isteyen komşulara rahatsızlık verecektir. Bütün iş önce komşuları iyi tanımakla başlar.

mafik

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
MEHMET
Soyadı
DEMİR
Teşekkürler arkadaşlar vermiş olduğunuz bilgiler sonucu ben 3 takım oluşturmaya karar verdim bir bakacam sıkıntı olursa yine sayımı azaltırım şartlara göre hareket edecez.

achellias

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Gökkoyun
1 hafta önce 3. Çiftimi getirdim eve.(erkek inglz, disi cek)
6 gündür hastanede olduğumdan evde ne olup bitiyor bilmiyorum.inseallah sıkıntı olmuyordur. :D

mafik

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
MEHMET
Soyadı
DEMİR
Mustafa GÖKKOYUN' Alıntı:
1 hafta önce 3. Çiftimi getirdim eve.(erkek inglz, disi cek)
6 gündür hastanede olduğumdan evde ne olup bitiyor bilmiyorum.inseallah sıkıntı olmuyordur. :D
Geçmiş olsun inş problem yoktur.