EVDE ÜRETİM NEDEN ZORDUR )==?

hakkı34

Üyemiz
Web sitesi
img829.imageshack.us
Adı
HAKKI
Soyadı
OLMUŞ
BEN 2 ÇİFT YERLİ ALDIM EVDE BAKIYORUM YÜKSEK BİR YERE KOYDYM SALONA KOYDUM BEN BAKIMLARINI ÇOK İYİ YAPIYORUM GALİBA DİŞŞİDE YUMURTLAYACAK EVİN SICAKLIĞINI BİLMİYORUM AMA 50 DERECEDE YUANIYO KOMBİLER BİZE NORMAL AMA ONLARA NASIL YETERLİMİ ONU SORMAK İSTEDİM GECEDE 45 E DÜŞÜRÜYORUZ PETEKLERİ KISIYORUZ SORUN LURMU BU ŞARTLARDA YAVRU ÇIKARMI SİZCE....HERKESE TEŞEKKÜRLER..

savas unsal

Üyemiz
Adı
Savaş
Soyadı
ÜNSAL
ufak bir termometre al milyoncudan, kafesin yanına koy, ölç. ensağlıklısı bu olur sanırım.

E

elaziz2316

Guest
    Ani ısı dalgalanmaları olmadıkça muhabbet kuşu etkilenmez. Özellikle kışın pencere vs. açarak odalar havalandırılıyor ise, hava akımına maruz kalacak yere kafeslerini koymamak gerekir.

hakkı34

Üyemiz
Web sitesi
img829.imageshack.us
Adı
HAKKI
Soyadı
OLMUŞ
ismail bey ben pencereleri açıyorum günlük pencereler biraz uzakta  ama açarken üstlerini kalın bir şeyle örtüyorum 5 dk açık klaıyor sonra örtüyorum sorun olurmu böyle acaba:DEN AZ KAÇ DERECE SICAKLIK OLMASI GEREKİR..

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
benim evdekilerin sıkıntısını cözdüm ev cok sıcaktı kalorifer peteğini kapattım şimdi 2 gündür tüy dökümü azaldı kuşlar kendilerine geldiler meğer ev cok sıcakmış 26-28 derece felan şimdi tam süper oldu

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
20 dercenin altın da verim alınmıyor30derecenin üstünde olduğu zamanda kuş tüye giriyor

hakkı34

Üyemiz
Web sitesi
img829.imageshack.us
Adı
HAKKI
Soyadı
OLMUŞ
günde 5 dk havalandırıyorum havalar soğuk malüm evi oldukça sıcak tutmaya çalışıyorum elimden geleni yapıyorum kombiler 50 derecede yanıyo ev bana göre normal  ama onlara göre naıl bilmiyorum.....

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Kaloriferli evler için bir probleme dikkat çekmek isterim. Kalorifer sabit ideal sıcaklık açısından iyi olmakla birlikte havayı çok kurutuyor. Kuşlarımın olduğu odada  hiç durmadan soğuk buhar makinesi çalıştırıyorum nem oranı %55 de duruyor, kapattığımda %35 'e düşüyor. Buda üretim için düşük bir değer.

(Nemli bir bölgede yaşayanlar için durum farklı olabilir belki, onu bilemiyorum.)

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
keşke tek derdimiz ısı ve nem olsa arkadaşlar  C:)
benim kanım evde çok ilgi alaka gösterdiğimiz için üretim zor kendi adıma ısı derdim yok nem derdim yok mamalarını, vitaminlerini, diazyme 256,bira mayası,yeşillik, temizlik, aklıma gelen herşeyi yapıyorum,ayrı odadalar rahatsız eden yok,tekde değiller 2 çiftler, yine de tık yokk :D

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Hasan YILDIZ' Alıntı:
keşke tek derdimiz ısı ve nem olsa arkadaşlar  C:)
benim kanım evde çok ilgi alaka gösterdiğimiz için üretim zor kendi adıma ısı derdim yok nem derdim yok mamalarını, vitaminlerini, diazyme 256,bira mayası,yeşillik, temizlik, aklıma gelen herşeyi yapıyorum,ayrı odadalar rahatsız eden yok,tekde değiller 2 çiftler, yine de tık yokk :D
Kuşların yaşını,önceden  hiç yumurtları olup olmadığını  ve ne zaman eşleştiklerini yazarmısın.

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
kemal abi meslek sırrını açıklamıyor :D  rotfl rotfl rotfl

kuşlarım yaklaşık 1 yaşındalar 2 çiftde daha önceki sahibinde yavru verdi uzun zamandır eşler