Evde Üretime Devam , ANCAK ! :) 'Soner DURMUŞ'

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Arkadaşlar bildiğiniz üzere muhabbet kuşu üretimine son vermiştim. Ancak bu veda sadece muhabbet kuşu içindi. Artık evde finch üretimi yapma yolunda ilk adımımı atmış bulunuyorum. Söylemeden geçemiycem 2.haftam ve gökkuşağı ispinozlarım şu anda yumurtada yatıyorlar :) HARİKA

yumurtalı çiftim

yavrular için düzenlediğim salamam.

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
gelin arabası süsler gibi süslemişsin kardeşim helal olsun bol bol yavrular alırsın inş

Erdem Demir

Üyemiz
Bende 2 çift besliyorum Soner bey. Şimdilik zebra ispinozu ile başladım. Çiftimi alalı 10 gün olmasına rağmen bu sabah 4. yumurtalarını yaptılar MAŞALLAH. Kafes düzenleriniz çok güzel. Başarılar.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
maşallah soner o ortama kimi koysan yumurtlar :) artık senide eşe atmanın vakti geldi senide everelim :)

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
ozaman finch gibi alımlı jumbo gibi klas yerli kadar şirin eş nasip etsin soner kardeşim  squint

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
abi burası üretim haneden büyük herhalde baştan beri yapsaydın ya burda  smileki smileki

duvarlardaki resimler çok güzel  icon_wall kuşlarda bendeki hintler kilo aldı muhabbetle yarışıyolar bu ara  thumbsupbo bahoo icon_wall

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Hayırlı uğurlu olsun. Allah tüylerinden daha bol sağlıklı yavrular nasip etsin inş. Bende şu mubişleri bi oturtayım bir çift zewkine alıp beslemek istiyorum bakalım ne olucak.

CihangirK

Üyemiz
Adı
Cihangir
Soyadı
Kesim
masallah çok güzel bir üretimhane olmuş, tüylerince yavrular alırsınız insallah.

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Hayırlı ugurlu olsun , valla benimde aklımı çeldin.

Birde bişey sorucam , biliyorsundur belki , kuşlarımı bende evde besliyorum ve ses malum bayağı bir yüksek oluyor , golden fınch beslemeyi bende düşünüyorum , ses oranı muhabbet e göre daha mı yüksek yoksa tam ev üretimi için olam bir tür mü kısık sesle mi ötüyorlar

Kuşlarınada kocaman maşallah..

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Serkan ERKAN' Alıntı:

Birde bişey sorucam , biliyorsundur belki , kuşlarımı bende evde besliyorum ve ses malum bayağı bir yüksek oluyor , golden fınch beslemeyi bende düşünüyorum , ses oranı muhabbet e göre daha mı yüksek yoksa tam ev üretimi için olam bir tür mü kısık sesle mi ötüyorlar

sesleri yok gibi bir şeydir
hayırlı olsun soner.

Semih KARACA

Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
KARACA
Hayırlı olsun Soner. Muhabbet kuşunu bırakmana üzüldüm. Bu işi gerektiği gibi yapanlardan biriydin. Bir taraftan da yeni kuşlarını çok beğendim. İlerde yer sorunumu halledebilirsem ben de düşünüyorum.
Tekrardan hayırlı olsun. Umarım tüyleri kadar yavru alırsın.  ;)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Maşallah yeni kuşlarınıza Soner bey inşallah hakkınızda hayırlısı olur. Oldukça güzelgörünüyor kuşlarda ortamlarıda hayırlı üretimler.

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
slm hayırlı olsun Soner veyde goldian yumurtalarını bengellere baktırmazsın inşallah araştırdığıma göre bengallerden çıkan goldianlar bakıcı olmuyor muş....

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Serkan ERKAN' Alıntı:

10 çift goldi =1 çift muhabbet :) sesine bedel-
10 çift goldi=2 çift muhabbet kokusuna bedel-
10 çift goldi=2 çift muhabbet hijyenliğinde
yem yeme konusunda ise
10 çift goldi = 20 çift muhabbet :)
yemin 25 kg torbası 85 tl
mamsının kilosu 25 tl
bunlarıda göz önünde tutalım özel vitamin takviyeside cabası :)