Evdeki Hobihanemin Son Durumu (İsmail ODLUYURT)

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
    Kiler olarak yapılmış yaklaşık 2x2 metre olan bir yer. Aydınlatma zaman ayarlı otomat sigorta ile, gün ışığı flouresan lamba ve gün batımı yaşatması için floresan söndükten sonra devreye giren led ışıldak. Hava temizliği için de Sinbo marka iyonizerli elyaf ve aktif karbon filitreli hava temizleme cihazı (24 saat çalışıyor). Duvarları strafor kapladım (komşularım sesden rahatsız olmasınlar diye). Elimden geldiği kadar en iyi şekilde bakmaya çalışıyorum. Çocuklarım ve benim için son derece zevkli bir uğraş. Bu arada fazlalaşan yavruları da satmayı düşünüyorum. Eeee artık biraz yem vs. masraflarını çıkartsınlar :) . Yaklaşık 2 senedir sürekli habire masraf yapıp duruyoruz.

http://www.izlesene.com/video/evdeki-muhabbet-kuslarim/5678553

ALLAH, HERKESE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Maşallah pırıl pırıl kuşlarda mekanda hayırlı bereketli üretimler dilerim

E

elaziz2316

Guest
    İyi dilekleriniz için teşekkürler. Allah, herkesin emeğinin karşılığnı verir inşallah.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
MAAŞALLAH KUŞLARIN BAKIMI MUTLULUKLARI SESLERİNDEN BELLİ ONLAR MUTLU OLUNCA SENDE MUTLU OLUYORSAN MESELE YOK GERİSİ TEFERRUAT KENDİNE VE KUŞLARA İYİ BAK ONLAR SENİ MÜKAFATLANDIRACAKLARDIR ALLAH cc sayesinde SLM YUVALIKLARDA SARAY MAAŞALLAH