eve yeni gelen mubiş

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
abileirm merhaba uzuuun bi aradan sonra ben geldim :) bugün babam bi kuş bulmuş mubiş bana getirdi bende yem verdim elimden yem yedi şimdi kafeste kuşun cinsiyeti erkek sizce eve gelen yeni kuşu elime alıştırmam için napmam lazım bi yardım ederseniz sevinirim

karaganda

Takipçi Üyemiz
Adı
Kazım
Soyadı
aslan
2 hafta kadar kafes içinde sev elinle ye vermeye çalış , yavaş hareketler yap ani hareketler yapma, sakin bi odada olsun kafesi küçük çocuklardan uzak olsun. hayırlı olsun  bye

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
Kâzım Aslan' Alıntı:
2 hafta kadar kafes içinde sev elinle ye vermeye çalış , yavaş hareketler yap ani hareketler yapma, sakin bi odada olsun kafesi küçük çocuklardan uzak olsun. hayırlı olsun  bye
+1

evrenospasa

Üyemiz
Adı
Evren
Soyadı
Iseri
Cihat Gebze' Alıntı:
Slm ,

Bende yakinda nasipse bir yavru muhabbet alacagim ,  kafes neden kucuk olmasini tavsiye ettiniz ??? 

Ben ozellikle rahat etsin diye buyuk bir kafes almayi dusunuyordum ama tabiki amacim evcillestirmek ele gelen bir kus yapmak istiyorum.

Kucuk kafes tercihinin sebebini nedir acaba ??

Tesekkurler

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
evren bey merhaba  :)

eğer kuş evcilleştirilecekse eğitilecekse kuş fazla kafeste kalmayacağı içindir eğitilecek evcilleştirilecek kuşun yem yemek su içmek ve uyumak dışında kafese fazla ihtiyacı olmayacaktır o yüzden kafes ufak olabilir denir  ama ileride çift yapılacaksa büyük bir kafes şarttır ...