evimdeki german kanaryalarım ( YUMURTLADI )

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Cihangir KESİM' Alıntı:
4. yumurtaya kadar hergun sabah yumurtaları topla yerlerine toplamda 2 tane sahte yumurta koysan yeterli olur, altından aldıgın yumurtaları kimileri yemin icine koyuyor bense bir kabın icine pamuk koydum onun üstüne koyuyorum 4. yumurtadan sonra sahteleri alıp kendi yumurtalarını altına sürebilirsin bu arada hergün bir gun once altından aldıgın yumurtayı koydugun yerde cevirmeyi unutma. kuluçka süresi 6 günolduktan sonra ısık testiyle yumurtalarının doluluk oranına bakabilirsin insallah hepsi dolu cıkar  ;)

ilk yumurtayı aldım ve sahteyı koydum yumurtayı almışken bakayım dedım gercı daha bu sabah cıktı ama ıcınde sıyah belırgın bı nokta var :D birde kemık yıyor bır gorsenız kemık kalmadı ya yuvadan kalkıyor hatur hutur kemık yıyor :D

CihangirK

Üyemiz
Adı
Cihangir
Soyadı
Kesim
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
ilk yumurtayı aldım ve sahteyı koydum yumurtayı almışken bakayım dedım gercı daha bu sabah cıktı ama ıcınde sıyah belırgın bı nokta var :D birde kemık yıyor bır gorsenız kemık kalmadı ya yuvadan kalkıyor hatur hutur kemık yıyor :D
;D sabret yumurtaların hepsini altına sürdükten sonra 6 gün gececek o zamanda hepsi dolu dersin insallah, kemiği yumurta yapacağı zaman özellikle dişiler çok tüketiyor eğer varsa kömürlü midye kabuguda koy onunda kusların icin faydası olur.

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Cihangir KESİM' Alıntı:
;D sabret yumurtaların hepsini altına sürdükten sonra 6 gün gececek o zamanda hepsi dolu dersin insallah, kemiği yumurta yapacağı zaman özellikle dişiler çok tüketiyor eğer varsa kömürlü midye kabuguda koy onunda kusların icin faydası olur.
komurlu migde kabugu yok fakat bulursam alıcam murekkep balıgı kemıgı snaırım verdıgım kemık yuvadan kalkınca onun basına gidiyor hemen :D bugun saat 8:30 da baktım yumurta yok tu 9 da baktım yumurta vardı :D birde abı bızım uretıcı abımız vardı ıyı anlasan cıftlere 2 yuvalık bırden baktırıyormus bı yuvalıga dısı bır yuvalıga erkek bakıyormuş oyle dedı saglıklımı bu ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
maşallah hayırlı olsun sahte yumurtaylada değiştirebilirsiniz
+1
Abi konuyu süper düzenlemişsin herkesten konularda görmek istediğimiz düzen bu insan bakarken sıkılmıyor