evimin üstünde üretimhane

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
arkadaşlar öncelik merhaba..şuan kuşlarımın bulunduğu yere kira ödemekteyim.buda bana esktra bir masraf olmaya başladı...ama şuan evimin üstünde onlar için çok müsait bir yer açıldı.k.pederim saolsun.
ama öncelikle salma yapmak istiyorum..ama salmayı bulunan yerde nereye yapacağıma karar veremedim... bana yardım olursanız sevinirim..

AkSeA

Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
YILMAZ
havalandırma yada pencere yanı yapardım ben olsam ama bı benım fıkrım ustalar daha ıyı bılır tabı bıde kac cıft olacak onu soylersen daha faydalı yardımları dokunabılır abı bence

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
burda minumum 60 çift bakmak istiyorum..

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Yanılmıyorsam yeriniz 6*2,5 gibi.Ayrı ayrı kafesler de 60 takım kuş bana sorulursa bu kadar yer için çok fazla ama salma üretimi yapacaksanız olabilir oda havalandırmayı iyi yapmak şartıyla.Sizin yerinizde olsam kolonun sağ tarafını komple salma yapardım.(salma üretimi yapmak şartıyla). Hayırlı üretimler.

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
şuan bir bölümünü salma yapıyorum ...bitince resimleri paylaşıcam..

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
ben olsam tam ortaya yapardım :) yanlız salmayı nereyi koyacagınızdan cok havalandırma sistemi cok onemli bu konuya daha cok onem verirseniz yararınıza olur.. salyangoz tipi havalandırma tipini araştırırsanız ilerde cok faydasını gorursunuz

E

elaziz2316

Guest
Barış ÖZDEMİR' Alıntı:
şuan bir bölümünü salma yapıyorum ...bitince resimleri paylaşıcam..
    Resimleri merakla bekliyoruz. Hayırlı olur inşallah.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Hayırlı olsun salmayı tahtadan değilde demir profilden oluşturursan iskeletini daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ HAYIRLISI OLSUN ISI IŞIK NEM RUTUBER YALITIM SES HAVA  SU HİJYEN KUŞ BİAZ PARA VE ZAMAN SABIRI ZATEN İLAÇ YAPMIŞSIN ARZULAR ŞELALE AFRIKADA BİLE ÜRETİM OLUR  ALLAH CC İZNİYLE KUŞLARI KOYMADAN HER BİR EKSİĞİ YAP RADYODA SLM