Evimin Yeni Misafiri Sarı Bebek

desvelado

Yeni Üyemiz
Adı
GENCER
Soyadı
KURT
Cihan Bey'den aldığım sarı bebek karşınızda.

Sürekli kucakta yatma isteği var kafese koyunca hemen çıkma isteği başlıyor kucağa gelince ise hemen uykuya dalıp bıcır bıcır bir şeyler anlatıyor :)

Tek problem bu şirinliğe isim yakıştıramamış olmak :)

İsim önerilerinizi bekliyorum ve yavru hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Kuşun maşallahı var.Üreticisi zaten belli.İsim olarakta limon olabilir.Hayırlı olsun

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
güzel kuş maşallah hayırlı olsun bende bıcırık güzel olmuş

aliozen

Uzman Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Özen
Umut GENÇ' Alıntı:
Kendin ismini koymuşsun zaten ŞİRİN :)
tam kopyaladım yapıştıracağım , aşağı doğru inerken baktım aynı düşüncedeymişiz...

''ŞİRİN''  thumbsupbo

desvelado

Yeni Üyemiz
Adı
GENCER
Soyadı
KURT
Söylediğiniz gibi LİMON en çok uyan isim fakat geçen hafta Cihan Bey'den bir kuş daha almıştım hediye olarak onun ismini de limon koyduk :) O yüzden 2 limon olması diyorum kolay söyleyebileceği bir şey arıyorum aslında PITIRCIK, BICIRIK gibi bir isim de olabilir anlaşılan bir süre adsız kalacak ::)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Gencer bey  sarı limonu andıran pamuk yumuşak tüylere sahip kuşumuz hayırlı olsun çok şanslı sizin gibi bir sahibi var çok iyi bakılacak  bu sabah benim küçük kızım uyanıp yavrulara baktı ve sarı yavrumuzun yokluğunu farkedip baba poytatal tuş nerde diye sordu  bende kaçmış demekki dedim az önce de bu konudaki resimlere bakarken eybahh  portakal oraya tatmış baba dedi  :D

Tekrar hayırlı olsun Gencer bey sizin gibi insanlar oldukça bu yaptığım hobiden gerçekten zevk alıyorum sizlerin yüzündeki mutluluğu görünce ben bu işi başardım diyorum  dün akşam kafam dalgındı  amcamın cenazesi beni çok etkiiledi dalgınlığım adına bir yanlışım varsa kusruma bakmayın  iyi akşamlar adsız ama çok şirin kuşumuza maşallah :)

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
2Gün önce kaybettiğim ölen yavruma çok benziyor, renk değişikliği söz konusu sadece :/ Hayırlı ömürleri olsun inşAllah :/

Çupu da olabilir adı, hem kolay söyleyebilir diye düşünüyorum ..

desvelado

Yeni Üyemiz
Adı
GENCER
Soyadı
KURT
Cihan AYTAN' Alıntı:
Gencer bey  sarı limonu andıran pamuk yumuşak tüylere sahip kuşumuz hayırlı olsun çok şanslı sizin gibi bir sahibi var çok iyi bakılacak  bu sabah benim küçük kızım uyanıp yavrulara baktı ve sarı yavrumuzun yokluğunu farkedip baba poytatal tuş nerde diye sordu  bende kaçmış demekki dedim az önce de bu konudaki resimlere bakarken eybahh  portakal oraya tatmış baba dedi  :D

Tekrar hayırlı olsun Gencer bey sizin gibi insanlar oldukça bu yaptığım hobiden gerçekten zevk alıyorum sizlerin yüzündeki mutluluğu görünce ben bu işi başardım diyorum  dün akşam kafam dalgındı  amcamın cenazesi beni çok etkiiledi dalgınlığım adına bir yanlışım varsa kusruma bakmayın  iyi akşamlar adsız ama çok şirin kuşumuza maşallah :)
Estağfurullah Cihan Bey,

Ne demek bu sıkıntılı gününüzde bizi kabul ettiğiniz için ben teşekkür ederim.
Poytakal tuş a çok iyi bakılıyor. Kafese sokmakta biraz sıkıntı çekiyoruz gerçi şimdiden illa gelip ya enseme ya yanağımın kenarına gelip uyumaya çalışıyor :) kafese sokunca tellere yapışıyor hemen.
Tek problem çok fazla yem yemiyor su içtiğini henüz görmedim bugün kanarya yemi aldım yumuşak olduğu için rahat olur yemesi diye bakalım belki daha iyi olur.

Bu kadar sakin bu kadar insan canlısı bir kuş hakikaten zor :)