EVİMİZİN YENİ SAKİNLERİ...KUŞLARIM...

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Murat ÖZYÜREK' Alıntı:
soru içinde soru gibi oluyor ama bi şey daha öğrenmem lazım...
---> sitedeki daha önceki konulara yapılan yorumlardan çıkardığım sonuçlara göre yavru alınmak istenen kuşlar sakin bir köşeye kafesleri konur,sesiz kendi başlarına bırakılır fazla rahatsız edilmez diye duymuştum...
ama petshop cunun bana dediği bu kuşlar yalnız başına sakin bir ortamda dururlarsa olmaz.sürekli uyku modunda olurlar.evinizde her zaman oturduğunuz,tv nin de olduğu yani oturma odanızın bir köşesine de koyabilirsin,kalabalıktan rahatsız olmazlar dedi.( işin garip tarafı önce sessiz bir odaya koyduk,kuşlar sessiz sessiz duruyorlar...ne zaman yanlarına geliyoruz bi hareketlilik başlıyor,ötüyorlar,canlanıyorlar,erkek kur yapmaya başlıyor falan...)
ben bu durumda ne yapmalıyım...sakin bir oda mı ? oturma odasında bir köşeye mi kafeslerini koyayım...ne dersiniz ustalar...
oturma odanın sakın bır kusesıne asa bılırsın yerdek yuksek olmalı kapı agzı olmasın kapı agzı olursa ceyrana maruz kalırlar.

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
siz beğenip aldıysanız sorun yok biraz zaman tanıyın yerlerine alışsınlar yerlerini değiştirmeyinki ortama adapte olsunlar inşallah yavru almakta nasip olur  :)

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Ozan KARABULUT' Alıntı:
Kuşlar genç ve güzel kuşlar hayırlısı olsun...Bir çiftin yumurtlaması yumurtaya doğru düzgün yatması yavruları çıkarıp onları öldürmeden büyütmesi birbirlerini tamamlayan önemli hususlardır...Yavru alırsınız alamazsınız bunun garantisini kimse kimseye veremez ama en  önemlisi tecrübe edinmiş olursunuz ve tecrübeleriniz size zamanla güzel başarılar getirir...

Murat ÖZYÜREK

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Murat
Soyadı
ÖZYÜREK
Oktay AYKUT' Alıntı:
siz beğenip aldıysanız sorun yok biraz zaman tanıyın yerlerine alışsınlar yerlerini değiştirmeyinki ortama adapte olsunlar inşallah yavru almakta nasip olur  :)
teşekkürler oktay bey...çocuklar falan beğendiler bizde aldık...nasip kısmet işte...