Sevim AYDOĞAN ÇOPUR' Alıntı:Maşallah rengi çok güzel
Satılmış KARTAL' Alıntı:harbiden tam bulut gibi çok şirin
çok teşekkür ederim.Mehmet DİKBAŞ' Alıntı:Maşallah gle gle besleyin güzel kuş ...
teşekkür ederim evimizin eğlencesiMehtap YILMAZ' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun maşallah güzel kuş. Benim çikomada çok benziyor.
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. sıcak kanlı cana yakın olsunlar o bana yeter konuşması bonus olurBedirhan GÜNEŞ' Alıntı:Konuşur inşallah evin neşe kaynaı olurMaaşallah çok tatlı
Konuşuncada hiç susmuyor keretalar bizimki öyle adı çiko ama geveze olmalıymış diyorumEmre KARAMAN' Alıntı:iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. sıcak kanlı cana yakın olsunlar o bana yeter konuşması bonus olur![]()
öyle oluyorlar bundan önceki tek beslediğim kuşum vardı. o da çok fenaydı lokmaları ağzımdan çalardı. neşe pıtırcıklarıMehtap YILMAZ' Alıntı:Konuşuncada hiç susmuyor keretalar bizimki öyle adı çiko ama geveze olmalıymış diyorum![]()
o tünekler geçici zaten bugün dışarı çıktığımda tahta olanlarında alacağım. tavsiyeniz için teşekkür ederim.Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:maşallah renkleri çok güzel güzel bir kuş olucak size bir önerim tünekleri tahta yapmanız daha iyi olur güle güle besleyin
baya topladı civil civil ötüp duruyor yemmide güzel kırıyor yavaş yavaş ortamında da ayak uydurdu oyun peşinde koşmaya başladı çok şükür. şu sıra iki kuyruk tüyü düşürdü inş tazelerMahir KOCATÜRK' Alıntı:rica ederim emre bey sizin seçiminiz..
maşallah toplamış biraz daha kendini emre bey güle güle besleyin
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.A.Cem DÜZGÜN' Alıntı:maşallah çok güzel bir kuş kafesinizin markası nedir hagen mi?